Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Android-Club
aanschaf S4 mini
Geplaatst op 13 september 2014 om 12:26 door gupje

Bij het zoeken naar een smartphone kwam ik onderstaande tekst tegen. Weet iemand ook wat het verschil is waardoor de prijzen verschillend zijn?

 

 

5 reacties
Jan.Koll zegt:

Zoek eens met Kieskeurig op dit product.  Ik zag er 1842....

De prijsverschillen zijn vaak extreem bij dit soort producten.  Het ligt aan te veel factoren om dit uit te lkunnen eggen (inkoop hoeveelheden winkel/winkelketen, genomen marge etc.).

Jan

13 september 2014 om 13:31.
DirkB zegt:

Bij de goedkoopste staat er T-Mobile bij dus misschien is een abonnement de bedoeling. Het beste is: koop de goedkoopste die je kunt vinden zonder binding aan een provider, en neem een SIM-only abonnement. Bij mijn aankoop (een Lumia) een paar maanden geleden was het prijsverschil groot, en dat zat 'm erin dat het toestel een Italiaanse gebruiksaanwijzing had. Het maakt niets uit: SIM-kaartje erin en hij is helemaal Nederlands.

14 september 2014 om 00:44.
thejos zegt:

Mijn mini S4 mini rechtstreeks in de samsungwinkel gekocht.

Super geholpen, SIM-only met hulp en heel goede uitleg en zelf voor T mobile gekozen, had daarvoor Hollans Nieuwe waar ik niet tevreden over was. Heb ik een vraag over mijn SamsungTablet (elders gekocht) word ik meteen en gratis geholpen. Voor mij geen internet winkels, alleen dealers.

21 september 2014 om 23:40.
DirkB zegt:

Een mooie stap om met de smartphone aan de gang te gaan! Gefeliciteerd! O.a. op de site van Seniorweb is al aardig wat te vinden. Een smartphone, net als een tablet, leer je pas kennen als je hem gewoon gebruikt. Er is een wereld aan apps beschikbaar, e-mail kan er ook op (liefst imap).

22 september 2014 om 09:21.
gupje zegt:

Intussen heb ik net als thejos een S4 mini gekocht. In een klein winkeltje bij mij in de buurt met goede service waar ik heel tevreden over ben en een nette prijs. Voorlopig heb ik nog mijn prepaidkaart en internet ik thuis en zie wel of ik uiteindelijk toch een abonnement wil. In ieder geval ben ik ook daarover veel wijzer geworden door al jullie tips en goede raadgevingen.

Hiervoor bedankt. 

 

 

 

22 september 2014 om 09:44.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Android-Club?
Android-Club