Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
foto
Geplaatst op 8 oktober 2016 om 06:40 door Florence

Goedemorgen, Mia, ik wilde van mijn afbeeldingen, een foto versturen, ik klikte op de foto en tikte op het vierkante icoontje met een pijltje, toen kon ik beneden waar de andere icoontjes ook op staan, op het mail icoontje, tikken normaal krijg ik dan de site waar ik naar toe kan sturen, helaas ging het deze keer mis, ik kon het niet versturen, maar de foto werd ineens groot, en ik kan de foto ook niet meer weg krijgen. deze situatie heb ik nog nooit gehad. met de nieuwe update kom ik steeds voor rare situaties terecht. Zou je me hier mee ook kunnen helpen? Gr. Florence.

4 reacties
Miax zegt:

Dag Florence, als je een foto wilt versturen, ga je naar de foto app op je iPad en tikt de foto aan die je wilt versturen en dan komt er rechts bovenaan dat vierkantje met de pijl te staan, die tik je aan en dan tik je onderaan op hét mail icoontje, dat heb je allemaal goed gedaan,
Als het goed is komt er dan een nieuw bericht van mail met in het tekst gedeelte de foto en die is dan groot. Dan moet helemaal bovenin dat scherm staan nieuw bericht en annuleer. Dan kan je daaronder bij Aan zetten naar wie het toe moet.

Je zegt dat je die foto ook niet meer weg krijgt. Ziet het er dan misschien uit zoals in bijgevoegde afbeelding. Ik heb hem bijgesneden, maar de foto is bijna schermvullend.

8 oktober 2016 om 13:26.
Miax zegt:

Als je echt vast zit in foto's, dat die groto foto helemaal niet meer weggaat. Zet de iPad dan eens helemaal uit wacht even en zet hem weer aan. Probeer het dan eens opnieuw.
Succes Mia

8 oktober 2016 om 13:43.
Florence zegt:

Hallo Mia, het is nu gelukt met de foto, ik had het al eerder geprobeerd om het eerst uit te zetten, maar het lukte niet, en ik kon ook geen andere foto,s bekijken om dat die grote foto maar niet weg ging. maar nu ging de foto vanzelf weg. ik denk dat ik een storing had, vanwege de nieuwe update. maar bedankt voor je hulp. Gr. Florence.

8 oktober 2016 om 17:46.
Miax zegt:

Fijn dat het gelukt is. Gr. Mia

8 oktober 2016 om 21:12.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club