Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
gemarkeerd
Geplaatst op 11 december 2013 om 18:20 door jopie2
bij het lijstje inkomend, uitgaand, etc staat ook gemarkeerd met het getal 14 erachter. Als ik er op tik komt er niets tevoorschijn. Hoe haal ik dit getal 14 weg?
9 reacties
MaritaA zegt:
Ja dat komt omdat het in het verleden fout afgehandeld is. Daardoor gaat dat getal niet meer weg. Voor de toekomst geef ik een uitleg hoe je dat kan voorkomen zodat het getal niet groter wordt.

Als je een mail markeert (oranje bolletje of vlaggetje) en je wil er achteraf wat mee doen (andere map, doorsturen, prullenmand etc.), MOET je eerst de mails Demarkeren (hef markering op).
Dat doe je zo:
Klik op de postbus gemarkeerde mails. Zet je vinger of stylus op de mail die je weg wil hebben/wat mee wil doen en schuif naar links (het is dus een schuifje) vervolgens zie je meer(daarin zitten weer een hoop mogelijkheden als je erop tikt), tik daar dus op en kies hef markering op en vervolgens kan die mail naar een andere map, prullenmand etc.

Als je het voortaan zo doet, wordt het getal niet groter.
Dus het getal wat er nu staat gaat niet meer weg, omdat het verkeerd afgehandeld is.

Ik voeg een schermafbeelding bij om te laten zien wat ik bedoel.
11 december 2013 om 18:51.
jopie2 zegt:
dankjewel, jammer dat het blijft staan, maar ja eigen schuld enz.
11 december 2013 om 19:00.
Marixius zegt:
Lees ook het bericht "Gemarkeerde berichten op iPad (bericht II) dat ca. 35 berichten hieronder staat en lees ook de daarbij behorende reacties.
(Jammer dat berichten in de Clubs geen aanklikbaar nummer hebben, dat zou het verwijzen naar het betreffende bericht een stuk makkelijker maken, maar dat mag ik hier waarschijnlijk weer niet zeggen omdat zelfs opbouwende kritiek op Clubs niet is toegestaan).
11 december 2013 om 19:00.
Truus zegt:
Een ps je voor Marixius: gebruik de mogelijkheden eens onder berichtenarchief: eenvoudig sorteren op berichtenarchief, gebruiker, etc, altijd makkelijker dan scrollen aan de voorkant
11 december 2013 om 19:05.
Marixius zegt:
@Truus
Zelfs al heb je via het berichtenarchief het betreffende onderwerp geactiveerd, dan wordt in de adresbalk van de webbrowser niet het adres van het betreffende bericht weergegeven, maar blijft er in het adresvak alleen staan www.seniorweb.nl/clubs/Apple
De echte URL wordt dus niet weergegeven (in elk geval niet op mijn iPad).
11 december 2013 om 20:39.
Truus zegt:
Via het berichtenarchief klik je op de naam van het bericht en dan opent deze in de browser. Als je in de adresbalk op de url klikt verschijnt de url
11 december 2013 om 21:51.
Marixius zegt:
Helaas Truus, op de iPad wordt in zowel Safari als in Chrome alleen www.seniorweb.nl/clubs/Apple weergegeven. Deze url kopiëren en in een bericht plakken heeft weinig zin omdat deze link dan niet naar het bericht uit het berichtenarchief wijst.
11 december 2013 om 22:16.
Noor.W zegt:
Even terugkomen op de originele vraag hierboven en het antwoord van Marita: je kunt toch ook de markering opheffen vóór je de mail naar de prullebak doet? Door rechtsboven op het vlaggetje te klikken en dan " hef markering op".
14 december 2013 om 11:55.
MaritaA zegt:
Daar kan het ook, rechts om of links om, resultaat is hetzelfde.
Maar je MOET eerst de markering opheffen, voordat je een andere handeling verricht.
14 december 2013 om 12:22.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club