Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Apple-Club
Printen link in ontvangen e-mail en website iMac
Geplaatst op 19 september 2014 om 14:00 door jtefcedv8p

Ga bijvoorbeeld naar website www.laplace, klik hier coupons aan dan komt scherm met coupons. Ik wil deze uitgeprint hebben en dat lukt niet. Rectsonder komt er een printer met een 1 erin te voorschijn er staat ook in een geel rondje met een schuine Z er in. Als ik het printertje rechtsonder dan aanklik krijg ik een pop-up scherm waarin staat "De printer is niet aangesloten" terwijl hij wel aangesloten is omdat ik ontvangen e-mails wel gewoon kan printen. Er staat ook nog in het pop-up scherm "Afdrukken  -looking for printer" wat na enige tijd verandert in "Unable to locatie printer" Hoe kan ik de coupons uitgeprint krijgen ? 

11 reacties
Miax zegt:

Ik weet niet welke browser je gebruikt. Bij safari heb ik rechts boven geen printertje staan, maar als ik dan in de menubalk van Safari ga en dan maar Archief en dan naar druk af, krijg ik gewoon te zien wat ik wil printen en de opdracht geven.

Bij firefox staat het printertje wel. Ook daar kan je afdrukken via de menubalk van Firefox en dan Bestand en dan afdrukken.

Hoeft dus niet via de website. Soms werkt dat niet goed. 

Succes.

19 september 2014 om 15:27.
MaritaA zegt:

Je hebt problemen met je printer.

Welk merk en typenr. heb je?

Staat hij aangesloten in systeemvoorkeuren bij printers en scanners?

Alle cartridges zijn vol neem ik aan?

Staat kleurenprinten aan?

19 september 2014 om 15:44.
jtefcedv8p zegt:

Reactie op Miax, mijn browser is safari en heb het over het printertje rechts onder. Ik heb de coupons al voor me en wil deze printen, wat het gevolg is heb ik al vermeld. Als ik de coupons voor me heb kan ik niet meer naar archief. Al met al heb ik ze nog niet geprint.

19 september 2014 om 15:53.
jtefcedv8p zegt:

Reactie op MaritaA, ik heb een HP smartphone 6520 printer en staat bij systeemvoorkeuren printers en scanners aangesloten. Cardridges zijn ook vol anders zou de printer het bij printen van e-mails ook niet doen. Hoe kan je zien of kleurenprinter aan staat ? Ik neem aan dat deze aan staat omdat als ik een e-mail print deze er wel gekleurd uit komt.

19 september 2014 om 16:00.
MaritaA zegt:

Je bedoelt denk ik de Photosmart 6520 van HP.

Ik heb dezelfde.
Als je een print opdracht geeft, krijg je inderdaad een getal bij het printericoon in je Dock.

Klik daarop, waar naar het volgende schermpje komt, daar in kan je van alles kiezen, waaronder dus of je het in kleur wil, of zwart, of concept , dpi, liggend, aantal etc. Even bij instellingen op dat schermpje klikken (zie bijgevoegde schermafbeelding)

 

Wat ingewikkeld om archief in menubalk te gebruiken om een printopdracht te geven, Wil je geen snellere mogelijkheid?

19 september 2014 om 16:12.
MaritaA zegt:

 

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=nl&lc=nl&dlc=nl&docname=c03454234​

Lees bovenstaande eens, dat zou een reden kunnen zijn, vanwege de melding: unable to locate printer

19 september 2014 om 16:23.
Miax zegt:

Heb je al,geprobeerd om niet via de link in de mail, maar in safari naar Laplace.com te gaan en daar op download nieuwe coupons en dan klik hier om het couponvel te printen. Dan komen de coupons te voorschijn. Dan ga je in de menubalk van Safari naar archief en druk af

wanneer je dan in dat schermpje zit kan je in het veld instellingen kiezen voor zwart kleur etc. Ik heb dezelfde printer.

op deze manier lukt het bij mij wel om te printen.

19 september 2014 om 16:24.
jtefcedv8p zegt:

Reactie op Miax 16:24 Als ik in safaria naar laplace.com ga (dat ik al meerdere keren heb gedaan) krijg je toch een ander scherm, waar boven instaat www.laplace.com met daar onder Apple, iCloud, Facebook etc. dan is het scherm van Safari, archief, wijzig toch weg ?

19 september 2014 om 16:40.
MaritaA zegt:

Open de betreffende coupons via website van la Place, cursor erop, rechtsklik en kies druk pagina af. Probeer dat eens, anders graag een schermafbeedling van het probleem.

19 september 2014 om 16:49.
Miax zegt:

Zoals je in de afbeelding ziet, staat in de menubalk, naast het appeltje Safari, Archief etc. Ik bedoel dus de menubalk van de iMac.

De menubalk wisselt afhankelijk van het programma dat je gebruikt. Appeltje staat er altijd. Heb je Safari open, dan staat er Safari

 

19 september 2014 om 17:06.
jtefcedv8p zegt:

Reactie voor Miax en MaritaA, ik heb nog eens geprobeerd door de website www.laplace te openen en na ontvangst scherm met coupons, deze uit te printen en dat is gelukt. Waarom het nu wel gelukt is, is een raadsel want ik heb verder niets gedaan. Rechts onder kwam niet meer na printen aanklikken het printertje met het gele rondje met een schuine Z daar in, maar alleen het cijfer 1. Het probleem is uit eindelijk opgelost na vele mensen naar een oplossing te hebben gevraagd. Hoe de oplossing tot stand is gekomen blijft voor mij misterieus. 

19 september 2014 om 17:15.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Apple-Club?
Apple-Club