Zoeken
Menu Zoek

Computeronderhoud-Club

1 oktober 2013
LucasB 
442
144
Om het beste uit uw computer te halen, is het nodig om deze zo nu en dan een onderhoudsbeurt te geven. Alle vragen en tips over bijvoorbeeld back-uppen, systeemherstel en defragmenteren kunt u hier plaatsen.
Gboard
Geplaatst op 6 januari 2017 om 05:38 door erik murman

Ik krijg een melding als ik gboard wil opstarten dat mijn creditcard gegevens kunnen worden gelezen niet mijn wachtwoorden . Welk concreet risico zit hieraan kan ik dit veilig gebruiken?

4 reacties
Grijze letters en cijfers
Geplaatst op 4 januari 2017 om 17:00 door eroktame

W7, Bij diverse programma's zoals email en ook bij d\het typen van deze vraag bijvoorbeeld krijg ik grijze, moeilijk te lezen letters en cijfers. Kan iemand mij vertellen hoe ik dit duidelijker op mijn scherm kan krijgen?

9 reacties
Malware
Geplaatst op 2 januari 2017 om 09:45 door Ignovideo

Ik lees vaak over Walwere. Misschien schrijf ik malwere verkeerd, maar ik hoop dat jullie het begrijpen. Wat is dit eigenlijk en wat doet dit op de computer. Kan ik het er af gooien of heeft het een functie?
Voor iedereen een heel fijn en gezond 2017.

Groeten,
igno

2 reacties
pc reiniger
Geplaatst op 27 december 2016 om 19:32 door corrie v wag

wat is de beste computer cleaner voor windows 10?
cc cleaner wil niet meer onder windows10
c v wageningen

32 reacties
dubbele Startknop
Geplaatst op 27 december 2016 om 16:56 door Klaartje

Of het belangrijk is weet ik niet. Maar sinds enige tijd heb ik een dubbele startknop op mijn desktop PC. Niet naast elkaar. Ik kan wel duidelijk zien dat er nog een knop onder die startknop zit. Heeft dat invloed ?
En zo ja, hoe kan ik dat verhelpen? Nooit eerder gehad.
Vr.gr. Klaartje

2 reacties
acer minilaptop accu
Geplaatst op 27 december 2016 om 14:53 door fred612

De accu van mijn mini acer 10 '' van 2009 op linux wil niet meer opladen en is leeg, vorige maand deed hij het nog prima op accu en 220 nu alleen op 220.
3 mnd geleden was dat ook zo en kreeg ik een trucje van iemand accu eruit en stroom eraf en 30 seconden start indrukken om ''moederbord te ontladen'''dat werk nu niet Ook met een pin resetten wil niet want er zitten geen gaatjes in accu of pc.
Wie weet nog een andere oplossing??

7 reacties
Computer werkt niet meer.
Geplaatst op 27 december 2016 om 13:33 door cdjpronk

Goede morgen, Heb een probleem kan mijn mappen en bestanden niet meer openen.Ik heb Emisoft malware op mijn comp. W10 geplaatst en sindsdien is dit euvel aanwezig.Kan dus nergens meer opkomen. Nu had ik een bericht met hetzelfde euvel al gelezen en werd er gezegd dat de harde schijf van die comp. misschien niet meer goed was. Ik gebruik nu een andere comp. voor dit bericht. Heb contact opgenomen met de helpdesk van emisoft en daar zei men dat de software conflicten heeft met Kasperky en AVG Ze konden mij niet meer helpen maar zullen er voortaan een waarschuwing bij plaatsen ( ik heb AVG Free op de geblokkeerde staan) Men zij gewaarschuwd !! Het is wel zo dat ik soms de comp. wegens een zwart scherm een paar keer moest opstarten. Groet Kees.

10 reacties
reclame
Geplaatst op 18 december 2016 om 16:55 door Klaartje

Werk met IE 11, Windows 7 en Windows Live Mail.
Weet iemand wat ik kan doen aan die vervelende bewegende reclame als ik websites oproep?
Ook komt het voor dat, als ik op internet heb gezocht naar b.v. een magnetron, dan zie ik op een andere website ineens naar welke magnetrons men/ik heeft gezocht. Zoek ik naar een ander artikel, dan krijg ik dat andere artikel te zien. Ik zou het liefst alle reclame, ook stilstaande, niet meer willen zien.
Is dat mogelijk?
Bedankt voor het meedenken en vriendelijke groet
Klaartje

12 reacties
Computer werkt steeds slechter
Geplaatst op 10 december 2016 om 10:00 door Ignovideo

Ik heb een probleem met mijn desktop. Deze wordt erg veel gebruik voor videomontage. Plotseling zijn er dingen in veranderd. Ik gebruik live mail, maar dit werkt niet goed meer ( steeds foutmeldingen). Ik heb toen outlook geinstalleerd zoals dit beschreven werd ik seniorenweb. alles werkte goed, maar het werd steeds minder De foto's worden niet meer direct door gegeven, maar ik moet ze aan klikken om ze te downloaden. Als ik door moet gaan naar internet dan krijg ik een melding van cookies en als ik deze weg druk sluit de side. Verder krijg ik steeds melding dat ik office kan update, maar ik moet steeds mijn licentienummer invullen, dit heb ik wel 6 keer gedaan. Steeds komt dan de zelfde melding voor mijn licentienummer Ik gebruik office 2013. Is er een side die de computer kan scannen op foute en die dan kan herstellen? Met herstelpunt lukt het ook niet. Alvast bedankt voor de moeite
Met vriendelijke groeten,
Igno

9 reacties
One Calender
Geplaatst op 30 november 2016 om 15:56 door Harie

Is er een mogelijkheid om One Calender te copieren naar de USB stick, dit voor het geval dat er iets mis gaat met de computer en dat je dan toch nog de gegevens hebt die er op staan.

6 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.