Menu Zoek

Computeronderhoud-club

1 oktober 2013
Niekie RoyBosman
589
553
Om het beste uit uw computer te halen, is het nodig om deze zo nu en dan een onderhoudsbeurt te geven. Alle vragen en tips over bijvoorbeeld back-uppen, systeemherstel en defragmenteren kunt u hier plaatsen.
No rebootable device
Geplaatst op 30 mei 2021 om 22:42 door 31NiCa52

De laptop van mijn dochter, een Acer Spin 3 van ca 2 jaar oud doet het van de ene dag op de andere niet meer. Ze kreeg vanochtend de melding No rebootable device. Nagekeken met F2,F1 , F8 et etc. Er hingen geen andere apparaten aan. De stroom doet het gewoon. Stofvrij gemaakt. Geen downloads laatste twee weken gedaan. Alles is in orde. Al tig keren geprobeerd op te starten, loopt vast met zwart scherm en de tekst van de titel van dit bericht. Is er iemand die weet wat dit is en hoe we dit kunnen verhelpen. Dank u wel, groetjes, Nico

19 reacties
voltooien installatie
Geplaatst op 27 mei 2021 om 20:27 door asteri

beste mensen,
Ik heb nu een aantal keren deze melding gekregen, en ik weet niet zo goed wat ik er mee moet. Ik wil mijn telefoon niet aan de pc koppelen, i k wil niet ontgrendelen met glimlach , kortom, kan ik dit blijven negeren?? Of gewoon doorgaan en niks van dit alles aanmelden??
Help !!

4 reacties
Chromebook opent niet
Geplaatst op 21 mei 2021 om 15:45 door Vinkelaar

Als ik mijn Chromebook openklap druk ik 2 of 3 tellen de aan-uitknop in en dan verschijnt een wit scherm met het Chrome-logo. Daarna direct een zwart scherm, waarop ik kan inloggen. Maar vandaag niet. Het blijft wit, wat ik ook probeer.
De batterij is vol. Er is geen reset-gaatje. Resetten kan wel, maar dan moet je eerst toegang hebben.
Wie weet raad?

8 reacties
Dats bestand
Geplaatst op 21 mei 2021 om 12:58 door Harie

Hoe kan ik een .Dat bestand openen. Ik heb 7 Zip gedownload en daar staat een .Dat bestand in. Hoe kan ik dat openen.? Ik ken het .Dat bestand van Map Source dat is een programma waarmee je de tracks die je gelopen hebt op de GPS kunt openen. Maar bij 7 Zip gaat dat niet.

2 reacties
Marktplaats erg traag
Geplaatst op 15 mei 2021 om 15:08 door HarryM173

Ik heb de laatste tijd dat marktplaats erg traag is op mijn p.c
Vooral met foto,s en afbeeldingen. Ook het wisselen van pagina ,en met pijltje links boven een pagina terug gaan duurt lang,
Iemand een idee of oplossing ?

2 reacties
Muiswijzer
Geplaatst op 28 april 2021 om 15:47 door jaimita

mijn muisaanwijer die veranderd tijdens bewegen in resp handje, een soort I met dwarsbalkjes. pijltje en een ander figuurtje. Ik zou graag een figuur willen gebruiken en wel het pijltje. Kan dat

3 reacties
inloggegevens
Geplaatst op 26 april 2021 om 14:11 door jaimita

Mijn wachtwoord en gebruikersnaam werken niet meer. Ik heb een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord , maar die werken niet de pc (seniorweb) valt steeds terug op de oude instelling. Eeen nieuw aanvragen lukt niet

3 reacties
geen spellingscorrectie
Geplaatst op 18 april 2021 om 17:14 door Klaartje

Sinds een paar dagen heb ik geen spellingscorrectie meer, terwijl het e.e.a. wél op AAN staat. Wat zou de oorzaak daar van kunnen zijn? Ik werk met Windows10.
Dank voor de hulp. Klaartje

6 reacties
AMD Radeon Software
Geplaatst op 13 april 2021 om 12:05 door henk0605

Vandaag zie ik hiervan een melding met de aanbeveling om dit te installeren. "AMD heeft geconstateerd dat ik een hoge resolutiescherm op mijn pc heb aangesloten en wanneer ik Virtual Super Resolution inschakel verhoog ik de res......." de rest is niet meer leesbaar.
In mijn configuratiescherm kan ik 1 regel over AMD terugvinden: AMR Ryzen Master SDK, (2,78 mb).
Ik gebruik Edge, doe geen veeleisende spellen.
De vraag: kan ik dit zonder problemen installeren? Of beter van niet?

9 reacties
Chrome browser opent met half scherm
Geplaatst op 12 april 2021 om 12:49 door Willem

Goedemiddag. Op 3 april 2021 om 15.16 uur heb ik een probleempje gemeld dat de chrome browser bij opstarten opent met een half vullend scherm. Uw advies opgevolgd. Probleem opgelost dacht ik. De andere dag echter zelfde probleem weer aanwezig. Als bijlage 2 screenshots van het opstart scherm en 1 van de eigenschappen van Google chrome waarbij u kan zien dat bij uitvoeren gemaximaliseerd staat aangevinkt. Hoe nu verder? Dank voor uw reacties. Groet Willem.

14 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.