Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Computeronderhoud-Club
vreemde afbeeldingen na importeren foto's
Geplaatst op 9 juli 2020 om 08:49 door bergen

goedemorgen lezers.

ik download fotos van mn samsung galaxy j5 (2016) op mn laptop. wanneer ik die fotos bekijk met het windows foto, dan zie ik rare afbeeldingen, die ik niet op mn samsung zie. ik kan ze ook niet wissen. dan krijg ik n melding. zie bijlagen.

hoe zit dat en wat kan ik er aan.
vrgr ruud ambags

10 reacties
Willem-B zegt:

Hoe heb je de Foto's gedownload met een USB kabel?

Deze afbeeldingen zijn afbeeldingen, die bewaard worden van internetpagina's, het zijn geen zelfgemaakte foto's.
Ik vermoed dat je de verkeerde map op de Samsung hebt gekozen.

Met Android heb ik weinig ervaring, maar probeer eens de volgende oplossing:
https://www.tele2.nl/blog/fotos-van-samsung-naar-pc/
In de volgende beschrijving

9 juli 2020 om 13:11.
bergen zegt:

ok willem. bedankt ga eens kijken naar die site.
vrgr ruud

9 juli 2020 om 14:00.
bergen zegt:

ik weet niet of ik de verkeerde map heb gekozen op mn samsung. ik sluit mn samsung aan op mn laptop. of ik laat de fotos overzetten via programma fotos van microsoft. dan zoekt de laptop zelf welke al overgezet zijn of niet. kijk ik de fotos later terug op mn laptop dan zie ik die rare afbeeldingen. die ik niet kan wissen. ik zie ze trouwens niet bij map afbeeldingen op mn laptop. ik zie ze ook niet op mn samsung. hoe kan ik ze wissen op mn laptop. in de bijlage de melding als ik ze op mn laptop wil wissen. hoe kan ik voorkomen dat ik ze bij t downloaden van mn samsung overzet op mn laptop. en waar kan ik ze op mn samsung zien. in de galerij staan ze niet.
wie kan mij helpen?
vrgr ruud

9 juli 2020 om 14:10.
Truus zegt:

ik vermoed dat deze afbeeldingen - icoontjes - onderdeel zijn van de apps en besturingsaanwijzingen van de samsung. Op de laptop zouden ze - na loskoppelen van de samsung - wel te verwijderen moeten zijn.

9 juli 2020 om 14:16.
bergen zegt:

dag truus. bedankt. dat verwijderen lukt niet. de usbkabel is los als ik het probeer. kunnen jullie uit die melding halen, zie bijlage, die ik krijg als ik wil verwijderen. omdat ik ze niet op de galerij van mn samsung zie, kan ik ze daar niet verwijderen. weet iemand waar ze op mn samsung zouden staan? soort verborgen afbeeldingen. heeft het iets met cookies te maken?

9 juli 2020 om 17:09.
bergen zegt:

ik bedoel: wat zegt die melding over het niet kunnen verwijderen jullie. zie vorige bijlage.

vrgr ruud

9 juli 2020 om 17:12.
HaWee zegt:

Je moet niet foto's overzetten via de app foto's van Microsoft want die neemt alles wat lijkt op een plaatje. Als je de samsung aan de usb kabel verbind met de pc dan krijg je op de samsung de vraag wat je wilt , opladen of foto's overzetten of bestanden overzetten.
Kies voor bestanden overzetten , dan wordt er niets automatisch gedaan maar kun je met de verkenner in de Samsung of de sd kaart kijken. Je moet de map DCIM hebben. hier staan de foto's in en die kun je dan overzetten naar de pc via kopie/plak of sleuren naar de gewenste map(pen) op de pc.

9 juli 2020 om 17:21.
bergen zegt:

bedankt hawe. doe ik tegenwoordig ook. handiger inderdaad.
hoe kan ik die afbeeldingen nog wissen? wie kan mij daarbij helpen?

vrgr ruud

9 juli 2020 om 18:00.
HaWee zegt:

het kan zijn dat deze afbeeldingen niet van je Samsung komen maar gewoon horen bij programma's etc op de pc , de opmerking is dat de bestanden mogelijk in gebruik zijn of dat je geen rechten hebt om te wissen.
Rechtsklik eens op zo'n plaatje en kies voor "in verkenner openen" dan zie je waar het plaatje staat en dit geeft mogelijk info en misschien kun je het met de verkenner wel wissen.

9 juli 2020 om 18:14.
bergen zegt:

dank hawe. ga het proberen

vrgr ruud

10 juli 2020 om 11:00.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Computeronderhoud-Club?
Computeronderhoud-Club