Menu Zoek

E-mail-club

1 oktober 2013
HelmaB MaritaA
654
249
Windows Live Mail, Outlook, Gmail, Pegasus Mail, Hotmail. Er is een groot aanbod aan e-mailprogramma's. Hebt u vragen over de werking van de programma's? Stel ze hier.
outlook 2007
Geplaatst op 28 april 2021 om 21:49 door Rikus

probleem is opgelost maar kan het bericht niet meer verwijderen

3 reacties
Emails komen niet goed door
Geplaatst op 16 april 2021 om 20:05 door Joop2

Vandaag lukte het pas om 19.30 uur het Club Dagoverzicht van Seniorweb binnen te halen hetgeen gewoonlijk om 0.05 uur wordt verzonden door Seniorweb.
Bovendien kreeg ik de melding: " bericht en afbeeldingen downloaden " wat helaas niet lukte.
Mijn emailadres is ------@hetnet.nl.
Kent iemand de oorzaak van dit euvel

6 reacties
Outlook: kan ziggo emailadres(sen) niet invoeren
Geplaatst op 15 april 2021 om 15:42 door OMK

Wij hebben een office 365 abonnement. Op mijn Chromebook en op mijn telefoon en tablet gebruik ik de outlook app. Het lukt het mij niet om .......@ziggo.nl adressen toe te voegen ik selecteer IMAP i.p.v. pop. Ik krijg steeds (zie bijlage) te zien. Wie kan mij helpen met een oplossing

5 reacties
mail in concepten
Geplaatst op 12 april 2021 om 16:05 door Klaartje

Sinds kort komen de mails die ik verzend in concepten te staan. ( niet allemaal).Ik weet dan niet of ze zijn verstuurd. Hoe kan dat? En kan ik die uit concepten verwijderen?
Dank voor hulp. Klaartje

7 reacties
.msg bestanden lezen
Geplaatst op 11 april 2021 om 10:24 door Annem@rie

Weet iemand een goed programma om .msg bestanden te lezen?

4 reacties
Gmail-account uitgeschakeld door ongeldige aanmeldingen
Geplaatst op 8 april 2021 om 10:56 door MarijkeB

Goedemorgen,

Al een paar dagen krijg ik de melding: Fout - Uw emailaccount ...per@gmail.com is uitgeschakeld door ongeldige aanmeldingen. Bewerk alstublieft het account en geef de juiste aanmeldgegevens op om deze opnieuw te activeren.

Ik heb een Acer Chromebook. Elke keer als ik opstart, krijg ik deze melding. Maar het gekke is dat ik wel emails kan verzenden en ontvangen. Op mijn Samsung Android telefoon krijg ik deze melding niet.
Alles is overigens geupdatet.

Wie zou mij kunnen helpen?

Marijke

4 reacties
Geen bericht retour
Geplaatst op 6 april 2021 om 21:11 door Trebla

Ik werk met W'10 en met de app Mail van Windows. Sedert enige tijd krijg ik berichten aan mij zelf gestuurd niet in de inbox noch als ik mijn adres in de BCC zet. Ik heb niets veranderd aan de instellingen.
Standaard verstuur ik altijd een bericht aan mijzelf met de geadresseerde in de BCC. Waar zit de fout? Voor de rest krijg ik elk bericht gewoon binnen.

16 reacties
Microsoft Exchange
Geplaatst op 29 maart 2021 om 13:51 door wingco320

Outlook 2019 onder WIN10 Home.
Als ik 'ongewenste email 1' aanklik verschijnt soms de melding: 'meer berichten op de server in Microsoft Exchange' o.i.d. Als ik die aanklik verschijnt er niets. Hoe kan dit?
Sommige berichten zijn geen spam maar komen wel in die map terecht op de server van Microsoft Exchange. Daarom wil ik die wel lezen maar hoe?
Vraag is een jaar geleden al gesteld maar nog steeds geen antwoord gekregen.

3 reacties
op Mozilla thunderbird, alle mails bewaren
Geplaatst op 25 maart 2021 om 12:00 door OKwin

Met mijn nieuw geinstalleerde mailproramma Thunderbird wil ik alle binnengekomen mails bewaren. Mijn nieuwe computer leest helaas alleen de mails die nog op de server staan. Op mijn oude computer behoudt Thunderbird alle mails, ook als ze van de server zijn verdwenen. Ik heb nog een Windows Live Mail draaien, met een POP3 instelling, juist omdat die ALLE mails behoudt, ook van lang geleden. Ik zoek dus de instelknop van Thunderbird waarmee ik kan aangeven dat ALLE binnengekomen mails behouden moeten blijven.
Wie weet de weg in Thunderbird?
Dank...

35 reacties
Gmail stopt
Geplaatst op 24 maart 2021 om 16:52 door CaFran

Goedemiddag,
als ik op mijn Samsung Galaxy A50 en mijn Samsung Tablet A(2016) SM-T580 mijn Gmail wil openen, komt er een melding "Gmail is gestopt". Idem gebeurt met het openen van de krant. Mijn schoondochter dacht dat het een probleem met Samsung was, maar ik heb nergens daar een bericht over gevonden. Heeft iemand een idee wat er aan de hand is en wat ik er aan kan doen?
Dank voor de reactie.
Frans

7 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.