Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Instellingen uitgaande server in Thunderbird
Geplaatst op 17 mei 2016 om 21:13 door HenkW

Ik gebruik meerdere e-mail adressen en heb gekeken naar deze instellingen en deze leken mij goed te zijn totdat ik in Thunderbird op help drukte en ik zien kon dat er een account die onveilig was. Ik keek naar probleemoplossingsinformatie en daar zag ik in de tabel staan bij account 1 in tabel onder Authentcatiemethode 'wachtwoord, orginele methode (onveilig). Weet iemand wat dit betekend?
Henk

9 reacties
fred612 zegt:

misschien is het ww te kort te eenvoudig , geen hoofdletters en tekens???

18 mei 2016 om 10:57.
HenkW zegt:

Fred, ik heb hem veilig gekregen. In accounts van uitgaander servers moet je op de bewuste server gaan staan en dan op de knop drukken van wijzigen en daar stel je het wachtwoord en gebruikersnaam nog een keer in. Dit heb ik gevonden in help van Thunderbird.
Bedankt voor het meedenken.
Henk

18 mei 2016 om 12:36.
fred612 zegt:

henk gooi je mail namen er snel uit!!!!
Heb jij 13 accounts??
Krijg je Hotmail als je dat stuurt naar je zelf ook nog ik wel dus outlook en hotmail

18 mei 2016 om 14:24.
HenkW zegt:

Bedank, had dit niet in de gaten. Ik had het verkeerde formulier gepakt want ik heb er een bij zitten die afgestreept is. Ik hoop dat ik geen rotzooi krijg anders moet ik alles veranderen. Ja die twee Micrsoft adressen zijn aliassen. Een van de twee ga ik eruit gooien. Ik ga even 30 juni afwachten wat er gebeurt met mijn account want ik wil WLM eruit gooien. Met Thunderbird kan je makkelijker foto's verzenden, altans dat is mijn mening. Zo heb ik ook FF als browser. Je kunt zien dat die twee bij een familie horen. Mijn vraag is verder opgelost.
Gr. Henk

18 mei 2016 om 16:08.
Herman1943 zegt:

Hallo Henk W,
Ja ik wil ook van WLM af !Waaraan zie je dat Thunderbird en FF bij elkaar 'een familie' horen? Jammer dat SW 'nog zo weinig ' over TB's functioneren kenbaar maakt,toch? Dank en groet. herman1943

12 juni 2016 om 16:30.
HenkW zegt:

Herman, je ziet dat aan de menubalken en de verdere opbouw. Verder is het opgebouwd door puur vrijwilligers. Het wordt ook gebruikt in de Linux distributies o.a. Ubuntu die ik nu aan het uitproberen ben. Ron kan je over FF en TB veel meer over vertellen.
gr. Henk

12 juni 2016 om 16:56.
r0n zegt:

Maar dan wel over de Linux versies ..........

13 juni 2016 om 23:06.
Herman1943 zegt:

Dank je wel Henk W voor je reactie op welke ik wil inhaken. Ik begrijp, dat je graag experimenteert ,nu dus met Linux's versie UBUNTU! Interessant. Hoe zijn je belevenissen? Aan Ron wil ik vragen ,wat zijn de voordelen van Linux ten opzichte van Windows? Ik begrijp, dat LINUX een alternatief is voor Microsoft en Apple, deze gigantische monopolisten die ons in feite 'ketenen' . Deze situatie bevalt mij allang niet ,dus sta ik open voor alternatieven ,welke, indien goed functionerend aanwezig, ik graag wil leren kennen! Dank en groet uit Venlo.

14 juni 2016 om 11:09.
r0n zegt:

Herman, ik stuur je een email, anders kapen we een onderwerp over Thunderbird.
Je kunt natuurlijk ook een nieuw onderwerp hierover starten.

15 juni 2016 om 11:08.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club