Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
@Outlook enz via WLM 2012
Geplaatst op 25 mei 2016 om 14:42 door DirkB

Via een Ambassadeurs Nieuwsbrief van Seniorweb zie ik een WLM-bericht met verwijzing naar antwoorden van Microsoft.
NB Mailadressen bij @live.nl staat in het microsoftbericht niet genoemd (wel in het Seniorwebbericht), dat zal een slordigheidje zijn van Ms.
Het advies van Niekie over het instellen van IMAP wordt bij Microsoft niet vermeld.
Dit blijft een onduidelijk onderwerp waarover ik in de microsoft community niets kan vinden (wel 1 nieuwe nog niet beantwoorde vraag).
Ik heb bij Seniorweb nog even de vraag neergelegd of e.e.a. is te verifiëren.

3 reacties
RuudM zegt:
Als ik het gedeelte uit het antwoord van Microsoft (bijlage) goed interpreteer is er voor gebruikers (zoals ik) van Outlook.com NAAST EN LOS VAN WLM niets aan de hand.
Leve de koppeling.....
Ruud
25 mei 2016 om 15:08.
DirkB zegt:

Klopt Ruud, het betreft uitsluitend het gebruiken van het e-mailprogramma WLM (Windows Live Mail) voor @outlook en verwante accounts, en ik hoop dat Niekie's oplossing met IMAP gaat werken. Dat moeten we afwachten.
E-mail ophalen via webmail (rechtstreeks inloggen op internet via Edge/IE/Firefox/Chrome) werkt in principe altijd, de mailapp van W10 werkt, Outlook (onderdeel Office) werkt in ieder geval in de nieuwste versies, andere programma's ... dat weten we niet.
WLM is van belang omdat het nog zoveel wort gebruikt, ondanks de leeftijd.

25 mei 2016 om 15:28.
HenkW zegt:

Dirk, Ik hoop dat Niek gelijk heeft maar MS kennende is dit al een prachtige manier om de @outlook.com en aanverwante MS mailadressen van WLM te verwijderen. dan blijven er nog enige over en dan krijgen we een verhaal dit WLM niet meer past in deze tijd.
Henk

25 mei 2016 om 18:42.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club