Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: E-mail-Club
Thunderbird doorsturen-melding
Geplaatst op 17 januari 2022 om 09:58 door LouiseH

Ik werk me Thunderbird 91.5.0 (64 bits) en sinds kort krijg ik bij het doorsturen van een internetpagina deze melding als ik het het adres via "delen" naar mijzelf stuur. Ik maak trouw mijn keuze, maar die wordt niet onthouden, dus ik krijg hem steeds weer opnieuw.
Dat irriteert vooral omdat ik het alleen maar gebruik om naar mijzelf te sturen.
Weet iemand hoe ik die melding kan uitschakelen?
Noot: Ik werk met een iMac en weet niet of dit ook gebeurt op Windows computers, maar omdat het daar wellicht ook gebeurt, het over mailen gaat en specifiek in TB heb ik het in deze club gezet.

6 reacties
fred612 zegt:

Met W10 en Th krijg ik deze melding niet maar deel ook nooit ; sla nieuw adres op in Adresboek na rechtsklik.
Dit bericht zou ik bovenste aanklikken en verzenden.

18 januari 2022 om 11:06.
LouiseH zegt:

Het gaat niet om een nieuw mail-adres, maar gewoon een internet pagina die ik even wil opslaan, zodat ik hem met 1 klik nog eens goed kan lezen

18 januari 2022 om 12:23.
fred612 zegt:

Dan begrijp ik ''doorsturen''niet?
Met het kruisje naast de tab, open ik een nieuw blad en blijven de ouden open.
Wil ik die pagina vaker zien misschien dan zet ik die even vast in favorieten.

18 januari 2022 om 12:39.
LouiseH zegt:

Dan zou ik wel tientallen tabbladen naast elkaar hebben.
Ik vrees dat mijn vraag niet duidelijk is, sorry.
Laten we het hierbij maar laten, ik ga zelf nog wel verder spitten, wie weet kom ik er toch nog uit.
Dank voor jullie reacties!

18 januari 2022 om 12:49.
HaWee zegt:

Als je het door te sturen bericht (zonder adres dus dan verwacht ik de vraag niet) afsluit krijg je de vraag opslaan of wijziging negeren of annuleren
als je dan kiest opslaan wordt het bericht in de map concepten geplaatst daar kun je het later vinden en als je het niet meer nodig hebt verwijderen.
Het wordt dus niet verstuurd.

18 januari 2022 om 14:31.
LouiseH zegt:

Beste Hawee, hierbij een absolute slotpoging:
Op een internetpagina waarvan ik de URL even wil bewaren:
Firefox>Bestand > delen>Mail> (mijn adres)
Dàt bedoel ik!
Ik stuur dan dus géén "bericht" (dus géén email-adres) door, maar een URL.
En ja hoor, het wordt wel degelijk verstuurd en wel meteen en komt ook aan op mijn eigen mailadres. Zie de schermopname van de melding die ik sinds kort krijg voor het versturen , m.a.w. lees mijn vraag nog eens en bekijk de melding.
Hierbij het verzoek aan de beheerder dit topic af te sluiten, ik kan het echt niet beter verwoorden, maar dat schijnt niet over te komen.

18 januari 2022 om 16:34.

Wilt u zelf een vraag stellen in de E-mail-Club?
E-mail-Club