SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
bevroren tulip
Geplaatst op 9 april 2017 om 21:47 door atievanalphen

Nog een foto.

DSC04601.JPG
5 reacties
limburg zegt:

mooi genomen echt kunstwerk
groetjes ineke

10 april 2017 om 10:29.
Jaap W. zegt:

Prachtig, ik moet dit ook eens gaan proberen.
Groet Jaap

10 april 2017 om 19:48.
atievanalphen zegt:

Dan zal ik even doorgeven hoe het gedaan moet worden. In het begin lukt het niet zo.
Bij de supermarkt gedemineraliseerd water kopen. Kost 45 cent per liter.
Bakje met klein laagje water vullen. Invriezen later. Dan bloem er bij doen met weinig water.
Met de bedoeling de bloem iets vast te laten vriezen. Waarschijnlijk hoor je al het kraken van het ijslaagje. Dan komen er scheurtjes in.
Bakje weer in de vriezer zetten. Later er uithalen en de rest van het water erbij doen. Hopelijk gaat de bloem niet drijven. En waarschijnlijk weer gekraak. Dat kan volgens mij niet voorkomen worden. Terug in de vriezer. Later het bakje omkeren, dan valt de klont ijs er uit.
Ietsje laten smelten en wat opwrijven waardoor ijs helder wordt.
Dan fotograferen. IJs kan weer terug in vriezer als je dat wilt.
Succes ermee.

10 april 2017 om 20:04.
limburg zegt:

Dankje voor de uitleg Had al op Google gekeken
Het lijkt me niet moeilijk je moet geduld hebben met in vriezen
Groetjes ineke

11 april 2017 om 08:15.
atievanalphen zegt:

In het begin gebruikte ik gewoon leidingwater en goot ik meteen het bakje vol met water waardoor de bloem ging drijven. Al doende leert men. De foto's ervan vind ik erg leuk.
Groetjes terug Ineke.

11 april 2017 om 21:25.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club