Berichtdetails
Nog een foto.
Dan zal ik even doorgeven hoe het gedaan moet worden. In het begin lukt het niet zo.
Bij de supermarkt gedemineraliseerd water kopen. Kost 45 cent per liter.
Bakje met klein laagje water vullen. Invriezen later. Dan bloem er bij doen met weinig water.
Met de bedoeling de bloem iets vast te laten vriezen. Waarschijnlijk hoor je al het kraken van het ijslaagje. Dan komen er scheurtjes in.
Bakje weer in de vriezer zetten. Later er uithalen en de rest van het water erbij doen. Hopelijk gaat de bloem niet drijven. En waarschijnlijk weer gekraak. Dat kan volgens mij niet voorkomen worden. Terug in de vriezer. Later het bakje omkeren, dan valt de klont ijs er uit.
Ietsje laten smelten en wat opwrijven waardoor ijs helder wordt.
Dan fotograferen. IJs kan weer terug in vriezer als je dat wilt.
Succes ermee.
Dankje voor de uitleg Had al op Google gekeken
Het lijkt me niet moeilijk je moet geduld hebben met in vriezen
Groetjes ineke
Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club