Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Fotografie-Club
Avondrood
Geplaatst op 14 mei 2019 om 21:41 door vriefoto

Al een paar dagen doet dit verschijnsel zich voor. Eerst denk je aan de zoveelste flatbrand, maar gelukkig is het de weerspiegeling van de ondergaande zon.

5 reacties
DirkB zegt:

Dat is fraai werk! Met subtiel ook nog een vogel in de lucht.
Ik zie alleen dat het gebouw iets scheef staat en ik heb m.b.v. een schermfoto een experimentje gedaan.

15 mei 2019 om 09:12.
Jan Klop zegt:

Goed bedoeld natuurlijk, maar altijd even aan de eigenaar van de foto vragen of hij het goed vind dat je zijn foto wijzigt. En als hij het goed vind doe het dan goed en trek hem niet teveel door, want hij staat nu scheef naar de andere kant.

15 mei 2019 om 12:50.
DirkB zegt:

@Jan kijk nog eens goed of hij echt scheef is? Maar als de indruk wordt gewekt, dan is dat natuurlijk wel zo, 'goed scheef is ook recht'.
Inhoudelijk ingaan op een foto lijkt mij trouwens niet verkeerd, het is boeiender dan 'mooie foto' en het is geen kritiek.

15 mei 2019 om 13:35.
vriefoto zegt:

Mooi gedaan Dirk, er zijn prima ''tools'' voor en die gebruik ik ook vaak. Maar nu even vergeten toe te passen. Volgende keer beter. Grt. Harry

15 mei 2019 om 18:18.
DirkB zegt:

@vriefoto Het rechter maken van de foto was in dit geval gemakkelijk. Ik bekeek de website met je foto op mijn (Android) smartphone en heb een schermafdruk gemaakt. Die heb ik in de standaard fotoapp bijgesneden, rechter gezet en bij mijn reactie geplaatst. Ik had ook even kunnen wachten op de automatische backup naar Onedrive en dezelfde foto op mijn laptop kunnen bewerken met de standaard fotoapp.
De kwaliteit is wel minder geworden maar daar ging het niet om.

15 mei 2019 om 22:24.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Fotografie-Club?
Fotografie-Club