Menu Zoek

Internet-Club

1 oktober 2013
MarjoV Niekie
446
180
Surfen op internet is niet alleen nuttig maar ook erg leuk. U kunt zo bijvoorbeeld mensen ontmoeten en u hebt alle mogelijke informatie binnen handbereik. Al uw tips en vragen over internet kunt u hier kwijt.
zootje met accounts
Geplaatst op 26 mei 2018 om 12:17 door gupje

Ik weet niet meer welk(e) account(s) ik heb? Kan ik het (ze) verwijderen en opnieuw beginnen?

5 reacties
emails gekanteld
Geplaatst op 22 mei 2018 om 19:12 door JTR008

Dag ,eventjes teveel fotos van mijn telefoon naar mijn Chello email adres gestuurd,WLMail
Nu staan de berichten gekanteld en door elkaar. Er is iemand van Sweb bij mij thuis geweest, maar die kan t probleem niet verhelpen.
Wie weet raad? Ik voeg een print screen toe,
gr JTR

Schermopname1.png
6 reacties
trage P C
Geplaatst op 17 mei 2018 om 21:14 door Henk N B Fer

Soms als ik iets op internet in toets, duurt het heeeeeel lang voor er iets gebeurt.
Vanmiddag probeerde ik een mail voor seniorweb te versturen, maar die kon niet verstuurt worden want het bleef maar draaien en ben ik maar gestopt. vanavond weer geprobeert en geencentje pijn. Alles heeeeel vlot. Waaromde ene keer niet en later wel.
Henk N B Fer

2 reacties
hoe kan je we transfer openen
Geplaatst op 15 mei 2018 om 16:59 door gupje

Hoe kan ik we transfer openen op een Toshiba met windows 10?

4 reacties
Internet valt geregelt uit in Windows10
Geplaatst op 4 mei 2018 om 16:24 door Klaartje

Geregeld valt internet uit sinds ik Windows10 heb, en er een grote update is geïnstalleerd. In het systeemvak krijg ik een driehoekje met uitroepteken. Als ik daar op klik, kan ik naar het probleem zoeken, en dan is het probleem ook wel snel verholpen. Toch maar liever niet. Weet iemand waar dat aan ligt?
Klaartje

2 reacties
Probleem met draadloze internet adapter
Geplaatst op 27 april 2018 om 12:24 door wingco320

Mijn TP Link Wireless USB adapter geeft soms problemen. In het systeemvak komt een rood kruis: geen verbinding beschikbaar en WIN 10 komt met de melding: Adapter wordt niet herkend. Oplossing is simpel: pc uitzetten, de adapter in een andere (USB 2 of 3, maakt niet uit) poort drukken, pc starten en de verbinding is weer terug. Ik heb al een andere adapter gehaald maar die heeft hetzelfde probleem, daar ligt het dus niet aan. Resetten van de router helpt ook niet want WIN herkent de adapter niet in die poort. Alle drivers zijn up to date. Iemand enig idee waar dit aan zou kunnen liggen?

11 reacties
e-mail op mail
Geplaatst op 26 april 2018 om 17:07 door Henk N B Fer

Ik mail(de) op de gewone mail en outlook. maar na een fout met microsoft werkt de gewone mail niet meer.
Weet iemand hoe ik mail terug krijg?
Henk N B Fer

12 reacties
Inloggen bij de overheid lukt niet op Chromebook
Geplaatst op 26 april 2018 om 13:50 door Vinkelaar

Het wordt onderhand tijd om de belastingaangifte in te vullen. Dat heb ik vorig jaar op mijn Chromebook gedaan. Ging prima, ik heb 'n hoop teruggekregen.
Maar nu krijg ik geen verbinding. Al eerder had ik gemerkt dat ook Mijn Overheid voor mij onbereikbaar is. Ik lees dan : Er is momenteel een storing, probeert u het later nog eens. Dat heb ik wel 10 keer gedaan, maar die storing daar is waarschijnlijk een storing hier.
Het probleem doet zich niet voor op de tablet en de pc. Zeg nou niet: Wat zeur je dan, daar schiet ik niks mee op. Ik wil gewoon dat ik altijd op elk apparaat kan werken.
Bijna vergeten te melden dat ik inlog via Mijn Digid (als dat van belang zou zijn).
Groetjes,
vinkelaar

9 reacties
inloggen bewaren
Geplaatst op 18 april 2018 om 16:43 door eroktame

Na een bezoek aan de pc reparateur kan ik bij websites waar ik automatisch kon inloggen dit niet meer. Ik moet steeds opnieuw inloggen bij bv bij Seniorweb, facebook enz.
Ik vink bij Sw altijd ingelogd blijven aan maar de volgende keer moet ik weer inloggen. Bij Cookies wijzigen heb ik advertenties toestaan aangevinkt. De overige vragen zijn in grijs van een vinkje voorzien.
Wie weet wat ik moet doen om dit op te lossen?
Grt
Sjaak

6 reacties
outlook in de war
Geplaatst op 17 april 2018 om 14:38 door Henk N B Fer

Goedendag allemaal
Ik gebruik outlook om te mailen. nu stond daar boven: beta versie uitproberen. Ik heb dat ook gedaan. Nu stond daar weer boven ptioriteit en overige
Toen ik weer terug ging naar outlook stond dat daar ook opeens ook boven.ik vind dat niet zo leuk omdat dat eerst niet was.
Het heeft er wel eens boven gestaan, maar toen heb ik het op een of andere manier weer normaal kunnen krijgen.nu is mij dat nog steeds niet gelukt. Wie van allen kan mij dat wel vertellen.
Groeten Henk N B Fer


 

7 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.