Zoeken
Menu Zoek

Internet-Club

1 oktober 2013
Niekie  LucasB 
406
202
Surfen op internet is niet alleen nuttig maar ook erg leuk. U kunt zo bijvoorbeeld mensen ontmoeten en u hebt alle mogelijke informatie binnen handbereik. Al uw tips en vragen over internet kunt u hier kwijt.
Edge
Geplaatst op 19 juni 2017 om 19:36 door Tim

Beste Mensen
Ik heb een probleem met de browser Edge.
Er openen twee site`s Seniorweb en Google.
Na het openen moet ik steeds opnieuw inloggen zowel bij Seniorweb als bij Google G-mail??????
Met Firefox heb ik dat niet??????????
Weet iemand de oplossing mijn Antivirus is Norton.
Vr.Grt.Jan Tim.

7 reacties
Speedtest Ookla
Geplaatst op 15 juni 2017 om 14:49 door HAN665

Op mijn iPad Air en op Samsung Smartphone S 4 heb ik de app Ookla Speedtest versie 3.8.2 uit de app store gedownload . De app werkt prima . Maar toevallig kwam ik terecht op het privacy beleid van Ookla .
Toen ik de tijd nam om het beleid (een heel lang artikel) door te lezen kwam ik tot de ontdekking dat bij het gebruik van de app er heel veel informatie van de gebruikers wordt verzameld, daarbij werd o.a vermeld dat de gegevens ( en nog veel meer) aan derden kunnen worden doorverkocht. Door gebruik te maken van de app wordt er vanuit gegaan dat men hier mee akkoord.
Ik vraag mij af deze app nog wel wil gebruiken. Oo Ziggo gebruikt deze app .
Dus mag men toch aannemen dat dit een betrouwbare app is, anders zo Apple deze app niet de App store opnemen lijkt mij.
Ik ben benieuwd naar jullie eventuele reacties.

7 reacties
installatie grote update mislukt
Geplaatst op 14 juni 2017 om 20:50 door appelspoel

Ik kreeg gisteren het bericht dat de grote update voorbereid werd en binnenkort geinstalleerd.
Nu kwam het bericht dat de installatie mislukt was en dat ze het over een tijdje weer zouden proberen. Als het dan weer zou mislukken kon ik zoeken op google onder : "onderdelenupdate naar windows 10 versie 1703- fout 0x8007001f"
Nu wil ik wel wachten tot ze het weer proberen, maar ik heb alvast gegoogeld . Daar snapte ik echter niets van. Nu mijn vraag: is die fout 0x8007001f bij jullie bekend?
groet,
Mien

21 reacties
Ik moet steeds 2 keer opstarten
Geplaatst op 6 juni 2017 om 20:58 door appelspoel

Sinds kort moet ik 2 keer opstarten voordat mijn laptop werkt. De eerste keer kan ik aanmelden met mijn wachtwoord en komt de startpagina tevoorschijn, maar die blijft zoeken. Het symbool van mijn beveiliging (eset) verschijnt ook niet. Ik kan wel linksonder het symbool van de meldingen aanklikken en bij bv. "alle instellingen " komen. Maar andere knoppen van bv. seniorweb, outlook enz. blijvn in de zoekstand. Dan ga ik via de startknop naar opnieuw opstarten en dan komt meteen het symbool van de beveiligng en alles doet het weer normaal. Het is te doen , maar wel irritant.
Ik werk met windows 10 en heb de laatste grote update nog niet gehad. Als browser gebruik ik Edge.
Heeft iemand een oplossing?

31 reacties
Privacyherinnering Google
Geplaatst op 5 juni 2017 om 23:36 door Jimkom

Iedere keer als ik firefox opstart en de google-website open krijg ik een bericht dat ik de Privacyherinnering moet opstarten. Hoe krijg ik die irritante waarschuwing weg?

2 reacties
Chrome
Geplaatst op 5 juni 2017 om 15:20 door dommeltje

Omdat ik beperkt kan reizen bekijk ik dagelijks veel webcams. Nu blijkt dat Chrome veel webcams blokkeert doordat Adobe flash niet meer word herkent (is wel geïnstalleerd) Wie heeft deze ervaring óók ?
Wil 

2 reacties
Kwamtum computers en kwantum internet
Geplaatst op 4 juni 2017 om 09:38 door geeraths

Beste mensen mijn naam is Wim Geeraths en al lang lid. Woont in Delft. Mijn vraag is: ik zoek goede informatie over de kwantum mechanica : Kwantum INTERNET en Kwantum COMPUTERS. Deze werken anders dan het huidig systeem. Met snelle lichtdeeltje. Bestaan er boeken over. Veiligheid in het systeem moet uitstekend zijn.
Wie weet er iets van. Met vriendelijke groet,
Wim Geeraths (lid)

1 reactie
Firefox-gebruikers hebben problemen met verbinding met Microsoft-diensten
Geplaatst op 29 mei 2017 om 17:00 door Niekie

Citaat: "" Firefox-gebruikers melden dat zij problemen hebben bij het gebruik van verschillende Microsoft-diensten, waaronder Azure en webmail. Ze krijgen een melding te zien dat er vanwege een ongeldig OCSP-certificaat geen veilige verbinding tot stand gebracht kan worden. ""
en
"" Verschillende Microsoft-diensten zijn niet bereikbaar voor Firefox-gebruikers, waaronder Azure, Outlook en de webversie van Skype. Getroffen gebruikers kunnen tijdelijk ocsp ""

En hier de link naar het bericht.

Niek

2 reacties
JW Player
Geplaatst op 29 mei 2017 om 12:03 door Niek1948

Goede morgen
Als ik een livestream bekijk b.v. Utopia dan is het beeld wazig, nu heb ik geprobeerd om de JW player te installeren, want daar werkt Utopia ook mee, maar dan moet ik via email een bevestiging aanklikken dat het mail adres van mij klopt, maar deze mail komt dan binnen als ongewenste mail, dus open ik de player maar niet, maar hoe kan ik anders dat wazige beeld veranderen, eerder was dat niet en andere filmpjes of iets dergelijks komen wel helder door.
Weet iemand een oplossing??
Alvast dank

6 reacties
als eerste geplaatst worden op website
Geplaatst op 18 mei 2017 om 14:45 door gupje

Wanneer ik bv Blokker zoek op internet dan zie ik een vierkantje met adv. erin betekent dat dat Blokker betaalt voor die eerste plek?

Knipsel.JPG
6 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.