Menu Zoek

Internet en cloud-club

1 oktober 2013
MarjoV Niekie
480
784
Surfen op internet is niet alleen nuttig maar ook erg leuk. Zoek informatie op, plaats bestellingen in webwinkels, boek een uitje, voorstelling of vakantie en gebruik online opslag om uw bestanden veilig te bewaren en eventueel met anderen te delen. Stel hier uw vragen over internetbrowsers, privacy instellingen, clouddiensten, overheidsdiensten en andere leuke en nuttige activiteiten op internet.
G mail account aanmaken
Geplaatst op 3 december 2019 om 16:30 door Marijtje

Hallo,

Ik heb mij net aangemeld voor een g mail account. En daar kreeg ik een bevestiging code van google. Maar ik weet nu niet hoe het verder gaat. Moet ik dit adres ergens nog aan koppelen?
Ik heb dat account genomen omdat ik niet genoeg ruimte had voor emails. Ik heb 50 mb bij Tele2.

7 reacties
Probleem met afsluiten
Geplaatst op 3 december 2019 om 13:39 door Harie

Hoe kan ik deze website afsluiten . Van alles al geprobeerd maar lukt niet.

Knipsel.JPG
5 reacties
Internetradio via geluidsinstallatie
Geplaatst op 24 november 2019 om 23:39 door Dirk Boom

Op smartphone of tablet kan ik via apps internetradiozenders ontvangen (alsmede Spotify en Tidal). Die muziek wil ik versterken via de geluidsinstallatie (dus niet via een losse luidspreker).
Een mogelijkheid is om de muziek via een bluetoothverbinding op de installatie af te spelen echter dit geeft onacceptabel veel kwaliteitsverlies (ik heb het geprobeerd, dit ga ik niet doen).
Ik heb al een streamer maar het vastleggen van radiozenders daarin is niet handig. Daarom zoek ik een zo simpel mogelijke aparte mogelijkheid om radio te versterken. Er bestaan radiotuners/radio adapters die via wifi werken (liever met ethernetverbinding) en met een app aanstuurbaar zijn maar hoe krijg ik het geluid in de installatie?
De verbindingsmogelijkheden zijn: tulp (analoog audio out), coaxiale uitgang (digitaal, het beste), of evt USB. Niet optisch (geen aansluiting meer beschikbaar) en geen jack (niet goed genoeg). Ik vond een internettuner van Hama maar die vind ik te groot en onnodig duur, het zou moeten kunnen met een eenvoudige compacte oplossing.
Wie heeft een idee?

20 reacties
TLS handshake
Geplaatst op 22 november 2019 om 14:23 door Jimkom

Na het inbouwen van een grotere ssd krijg ik bij het starten van Firefox steeds de melding TLS handshake uitvoeren. Vroeger duurde dit kort, maar nu heel lang voordat de website opstart. Wat kan ik er aan doen dat het vlugger gaat?

2 reacties
website bouwen
Geplaatst op 19 november 2019 om 08:50 door Artesia

L.S. Ik ben een website aan het bouwen in Windows 10 met de "Wordpress"software. Hebben jullie iemand die daarbij zou kunnen ondersteunen bij problemen die ik ervaar? Hoor graag van u Groet Jan van der Weiden

1 reactie
Draadloze Wifi Camera 720 P
Geplaatst op 16 november 2019 om 23:53 door marijtje7

Mobieltje Sambung Galaxy A50. Provider Ziggo, Telefoon Vodafone.
Weet niet of ik de vraag in de juiste club stel, maar ik probeer het.
Vanmiddag de Draadloze Wifi-camera -720P op mijn mobieltje gezet. Eerst de app uit de app store, YCC365 Plus, gedownload, daarna nog wat handelingen via die app. Zover ging het allemaal goed. Wat o.a. nodig was, was mijn wifi code. Ben hier niet blij mee, gezien de veiligheid. Maar het apparaat(je) werkte wel. Daarna uitgezet om morgen verder naar de instellingen te kijken. Of het toeval is …….., kon daarna niet meer met mijn mobieltje op internet. Geschrokken heb ik die app van mijn mobieltje gewist. Dacht dat het door de app zou komen. Op internet gekeken (via mijn PC) of er storing bij Vodafone was en dat was enkele dagen geleden nog, maar of het nu nog zo is, ik weet het niet. Was net te laat om via de telefoon de helpdesk te bereiken. Mijn PC doet het wel goed, ook een LENOVO - W10. Vandaar dat ik deze vraag stel op mijn PC. Mijn vraag: heb ik iets verkeerd gedaan of is het gekomen door het downloaden van de bovenstaande app. Graag uw visie hierop.

6 reacties
Snelheid wifi 2,4gb en 5 gb verschillend.
Geplaatst op 16 november 2019 om 13:34 door JoopK

Ik draai Windows 10 versie 1909.
Ik heb van Ziggo deze week een nieuw modem gekregen. De monteur had de snelheid op 2,4 gb. afgesteld. Daar voor had ik een modem die op 2,4 gb en 5gb was afgesteld.
Nu heb ik verbinding met 2.4 gb met een download snelheid van 37 mbps. en upload 10,1 mbps.
Als ik verbinding maak met 5 gb. dan heb ik 103,0 mbps. download en 10 bps upload. Doch de websites bij deze 5 gb verbinding loopt erg traag. Waarom is mij niet bekend.
De verbinding met 2,4 gb. loopt met het inloggen op websites stukken sneller. ( zie bijlage)
Kan een van de profesionals mij antwoord geven over deze bovenstaande verschillen?
groet Joop

Aantekening2019-11-16133211.png
2 reacties
App toevoegen
Geplaatst op 15 november 2019 om 18:59 door Harie

Hoe kan ik app toevoegen van een website als ik Edge open. bv, seniorenweb

2 reacties
NAS
Geplaatst op 8 november 2019 om 10:32 door Jan42

Wil een NAS aanschaffen om met meerdere pc's bij gezamenlijke bestanden, ca. 25 GB, te kunnen. Een met NL handleiding en eenvoudig te installeren. Graag advies.

17 reacties
Bel. Portefeuille
Geplaatst op 1 november 2019 om 16:10 door jaap9

Goede middag.
Ik wil een beleggers portefeulle aandelen maken voor de club
in GOOGLE windows10. Ik heb geen Exell en weet ook niet hoe dat gaat
Wie zet mij op het goede spoor?
Bij voorbaat dank!

2 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.