Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Internet en cloud-Club
Schermafbeelding verzenden.
Geplaatst op 28 juni 2020 om 20:50 door Bugac

Beste:
Als ik een schermafbeelding heb gemaakt en deze wil plaatsen in een forum lukt het mij niet.
Ik heb de afb. opgeslagen, benoemd, maar als ik wil toevoegen komt er maar een gedeelte van de afb. in het bericht dat ik wil plaatsen.
Wat doe ik fout?
Bedankt voor de eventuele antwoorden.
Groet Bert

6 reacties
RuudM zegt:

Wat er nu staat lijkt toch wel compleet ?
Vaak is het pas goed te zien na afsluiten en weer openen van de website.
Mooie plaats overigens, dat Valkenburg !
Ruud

28 juni 2020 om 23:02.
Dirk Boom zegt:

Je hebt het over een forum, welke betreft het? Het ene is het andere niet dus de vraag is nog niet te beantwoorden. Kun je het toelichten?

28 juni 2020 om 23:06.
Bugac zegt:

Beste Dirk.
Het gaat in deze over het volgende forum.
Diech bés van Vallekeberg es ..?
Je komt uit Valkenburg als...?

Groet en bedankt
Bert.

29 juni 2020 om 05:28.
Dirk Boom zegt:

Ik kan het forum via internet niet vinden, wel een Facebookpagina met die naam (privé groep met ruim 3500 leden) en een krantenbericht uit 2019.
Mijn advies is om de vraag bij het forum te stellen. Wellicht hebben zij eisen aan een aangeleverde foto.
Het ligt niet aan de foto zelf, deze komt bij de Clubs goed aan.

29 juni 2020 om 06:29.
Bugac zegt:

Bedankt allemaal voor de hulp.
Zal de beheerder eens met mijn probleem lastigvallen.

Groet Bert.

29 juni 2020 om 12:21.
Bugac zegt:

Mijn vraag kan worden afgesloten.
Groet Bert.

29 juni 2020 om 12:24.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Internet en cloud-Club?
Internet en cloud-Club