Zoeken
Menu Zoek

Office-Club

1 oktober 2013
Truus 
296
112
Gebruikt u Microsoft Office of Open Office? Wilt u beter leren werken met deze populaire pakketten? In deze Club bent u aan het juiste adres!
Office 2010
Geplaatst op 26 april 2017 om 15:03 door eroktame

Ik werk nu met Office 2007 dat binnenkort niet meer wordt ondersteund door Microsoft en ook mijn provider (Tele2) kan geen hulp meer bieden als ik iets vraag. Nu heb ik van een kennis de installeerschijf van Office 10 in bruikleen gekregen. Deze heeft hij zelf al geïnstalleerd en nu wil ik deze ook op mijn pc installeren . Ik werk met Windows 7. Zou dit mogelijk zijn en zo ja hoe moet dat dan?
Groet
Sjaak

7 reacties
Winmail
Geplaatst op 14 april 2017 om 08:54 door Ignovideo

Goede morgen,
Ik heb Windows 10 opnieuw laten installeren en te gelijk Winmail er bij laten zetten. Nu komen daar vakjes op voor waar ik niet weet wat ik daar moet invullen. Kan iemand mij hiermee helpen? Ik heb het pakket van office zonder outlook, maar ik heb een keer gelezen in de nieuwsbrief dat je Winmail over kunt zetten naar Outlook. Ik heb dat al een keer gedaan toen mijn oude Windows ( die stuk was ) er opstond en dat ging goed. Ik kan het artikel niet meer vinden, maar misschien weet iemand hoe het moet, maar eerst moet Winmail er op staan. Ik hoop dat iemand een oplossing voor mij heeft.

Groeten,
Igno

Bijlage: Doc1.docx
3 reacties
pdf
Geplaatst op 12 april 2017 om 17:53 door Jan42

Ik moet voor meerdere personen een pdf document printen en met de hand invullen omdat er geen "invulversie" bestaat.

Is er een truc om dit pdf formulier om te zetten in een exemplaar dat ik op de pc kan invullen?

9 reacties
geselecteerde teskt omkaderen
Geplaatst op 5 april 2017 om 15:07 door cnhvandijck
Natuurlijk mag elke raadgever / hulpverlener op mijn vraag antwoorden , maar omdat ik met mijn vorig gestelde vraag : Foto tussen getypte tekst plaatsen een zeer goed advies van Reind mocht ontvangen en mijn kennisbeperking op PC-gebied alom inmiddels bekend zal zijn.... is het misschien preferabel dat Reind ook mijn bovenstaande vraag zou kunnen en willen beantwoorden. Dus nogmaals........NIETS TEN NADELE VAN WELKE ANDERE HULPVERLENER DAN OOK !!
Het gaat dus om een stuk tekst welke ik meer in het oog wil laten springen door het te omkaderen.
Ik heb zelf al op internet naar een oplossing gezocht en daar vond ik inderdaad een methode , maar die was NIET voor LibreOffice 5 , maar voor Word.
Wat ik ook probeerde...... het lukte me niet om via de op internet getoonde methode de geselecteerde tekst te omkaderen.

Met vriendelijke groet.
2 reacties
foto in de te typen tekst zetten
Geplaatst op 1 april 2017 om 11:58 door cnhvandijck
Beste hulpverleners.
Ik hoop dat mijn vraag duidelijk overkomt.
Wat wil ik bereiken:
Tijdens het opstellen van een stuk documentatie wil ik op bepaalde plaatsen , ter verduidelijking van het door mij beschrevene een of meerdere foto's inpassen.
Ik weet echter niet hoe ik dit moet doen en mogelijk nog belangrijker... of dit afhankelijk is van het tekstverwerkingsprogramma wat dan gebrui9kt moet worden.
Ik werk met 2 programma's. Word pad en Libre office.
Wie kan mij uiteggen hoe ik e.e.a voorelkaar moet krijgen ?
De foto's staan bij mij opgeslagen in het fotoprogramma Picassa.
Dank alvast voor de tips.
m.vr.gr.
12 reacties
achtergrondkleur in een worddocument
Geplaatst op 31 maart 2017 om 13:42 door Maneesha

Weet iemand misschien hoe ik een achtergrondkleur in een word document kan afdrukken op mijn printer? Ik kan het wel maken in word, maar bij het afdrukken is de achtergrondkleur weer verdwenen...
Ik heb word 2010 en Windows 10 op mijn computer staan.

Mvg Maneesha

4 reacties
a5 boekje printen
Geplaatst op 24 maart 2017 om 20:43 door nanneke63

Met de tip van Seniorweb om vanuit word een A5 boekje te printen gaat alles goed tot het printen.
De pagina's worden als A5 boekje geprint, maar de achterzijde wordt op de kop geprint.
Printer Canon ip 7250, automatisch dubbelzijdig afdrukken en pagina's omdraaien langs korte zijde.
Wat gaat ere verkeerd en wie weet raad.
Bij voorbaat dank
Jan

1 reactie
Excel 2007
Geplaatst op 24 maart 2017 om 10:45 door MinyS

Ik beheer de leden administratie van een vereniging in excel mijn man is overleden en daarna heb ik mijn E- mailadres veranderd heb de cel helemaal gewist en schoon gemaakt. Maar ga ik mijn adres kopiëren en in een nieuwe sheet plakken komt het oude E- mailadres weer tevoorschijn weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

2 reacties
Office 2007
Geplaatst op 18 maart 2017 om 11:29 door Niek1948

Goede morgen
Ik heb gelezen dat er straks geen updates meer zijn voor office 2007, (ergens in oktober) aangezien ik nog office 2007 heb en straks over ga op een ander pakket is dan de vraag, hoe zet ik straks al mijn emailadressen over in dat nieuwe pakket met een nieuw outlook mail programma, of zal ik dan de mail adressen weer opnieuw in moeten voeren, is nu nog niet van toepassing maar later dit jaar wel vandaar alvast de vraag.
Alvast dank
Niek

30 reacties
Office plus pro
Geplaatst op 1 maart 2017 om 17:28 door Ralph

In mijn outlook kon ik tot voor kort gebruik maken van het automatisch aanvullen van namen. Ook in cc en bcc. Ineens werkt het niet meer. Het vinkje in de emailopties staat aan. De lijst voor automatisch aanvullen heb ik geschoond zoals ik volgens een beschrijving zou moeten doen. Het werkt echter nog steeds niet. Ik werk dus met Outlook in office pro plus2016. Wie weet raad ? Zie bijlage.

Screenprint2.jpg
4 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.