Zoeken
Menu Zoek

Office-Club

1 oktober 2013
Truus  Bosjesman 
318
101
Gebruikt u Microsoft Office of Open Office? Wilt u beter leren werken met deze populaire pakketten? In deze Club bent u aan het juiste adres!
Gezocht: Licentie Office 2016 pakket voor Computerclub
Geplaatst op 18 augustus 2017 om 08:03 door MinyS

Is er iemand die mij aan een Office-pakket 2016 kan helpen die je op meerdere computers kan zetten. Ik vraag dit voor mijn Computerclub.

5 reacties
OpenOffice/LibreOffice 'gemakkelijker dan MS Office 2010?
Geplaatst op 15 augustus 2017 om 16:37 door jon047

Windows 10 /64 bits, G-mail.
Ik gebruik al jaren Office 2010.
Ik heb het bericht gelezen dat Office 2007 gaat stoppen en u adviseert over te stappen op Open Office of Libre Office. (Gratis en gemakkelijker)
Geldt dit "gemakkelijker" ook t.a.v. Office 2010? En is het derhalve nuttig om ook over te stappen?

3 reacties
Probleem outlook 2016 met Ziggo.
Geplaatst op 15 augustus 2017 om 15:42 door roelof

Sinds vandaag kwam ik er achter dat mijn emailberichten, welke ik binnenhaal met
outlook 2016 (geen 365) op demailserver van Ziggo blijven staan, In outlook ingesteld
dat er geen kopie op de server dient te blijven staan. Ik gebruik het POP3 protocol.
Ziggo deelt mij vrolijk mede dat zij hier niets aan hebben veranderd en het probleem
bij Microsoft ligt.
Het probleem doet zich voor vanaf afgelopen vrijdag.
Zijn er misschien meer mensen met dit probleem en een eventuele oplossing

Roelof

3 reacties
Voor installeren OpenOffice MS office verwijderen?
Geplaatst op 15 augustus 2017 om 15:18 door Fred

Als ik Open Office wil instaleren moet ik dan eerst het niet meer ondersteunde Microsoft Office verwijderen en hoe doe ik dat.

8 reacties
one note en synchroniseren
Geplaatst op 8 augustus 2017 om 19:15 door sinon

Ik heb one note 2010 ( ja al wat ouder maar het werkt goed) Wat niet goed gaat is de synchronisatie vanuit mijn desktop computer. ( Een ander email adres dan het email adres op mijn tablet en smartphone) Ik wil graag informatie hoe ik mijn desktop versie , overigens ook 2010, kan synchroniseren met mijn tablet etc.
Dank voor een oplossing
Gerard

2 reacties
Gebruik van Excel App op de iPad
Geplaatst op 23 juli 2017 om 11:25 door gerritschraa

Tot voor kort kon ik op de iPad mijn Excel sheets bijwerken middels de Excel app. Vandaag krijg ik de melding dat dit alleen nog maar kan als ik een Office 365 abonnement heb. Ik heb een licency voor office 2010 en een microsoft account, maar ik heb geen zin om ook nog eens voor office 365 te betalen. Weet iemend een oplossing?

7 reacties
tekst in word 2007
Geplaatst op 19 juli 2017 om 21:26 door John777

Ik werk nog steeds met word 2007 en dat bevalt me goed.
Nu heb ik een boekje gescand naar PDF. Via een conversieprogramma heb ik de PDF in word gezet. Dat is voor, zeg maar 98 procent prima gelukt. Een paar leesfoutjes, maar die kan ik herstellen. Wat me opviel was wel dat het inspringen onregelmatig was en dat er tabs in de tekst zijn gekomen, die niet gewenst zijn.
Het gaat om een boekje met enkele toneelrollen en onregelmatige tabs is erg storend. Is het mogelijk om alle bestaande tabs collectief te verwijderen en dan handmatig nieuwe in te voeren?

2 reacties
Vergeten account van office
Geplaatst op 19 juli 2017 om 14:18 door Gerda2

Ik weet niet meer wat mijn account en w.w van office is .
waar kan ik dat terug vinden .
Ik probeer met mijn eigen e-mail adres een nieuw ww aantevragen en dan staat er dat er een code naar me is verstuurd en die komt nooit . Heb dat al meerdere keren geprobeerd .
ik hoop dat iemand mij verder kan helpen .
Met vr. Groet . Gerda.

9 reacties
word 2010 stopte bij surfen
Geplaatst op 18 juli 2017 om 19:28 door Rosa

Goedenavond, tijdens het uitwerken van een lezing vanmiddag zocht ik even iets op internet. Mijn document veranderde van kleur, ( ik ook) kreeg berichtje "Winword werkt niet meer, wordt naar oplossing gezocht". Toen alles weer terugschoot kon ik mijn werkstuk noch via start, noch via de verkenner meer openen. Daarvoor in de plaats zag ik staan: "WRD 2810.T tmp. op datum van nu. (Ook één op datum van gisteren) . Dit moet het zijn, kan iemand raad geven om dit te herstellen en om te zetten als mijn document? Ik heb er al veel uren inzitten,dus hoop sterk op uw hulp. Ik werk op de laptop met Windows 7 en Word 10. Dank vast, vr.gr. Rosa

3 reacties
Tabs vastzetten in WORD 2016
Geplaatst op 17 juli 2017 om 16:23 door doo168

Beste Mensen. Momenteel ben ik bezig om in Word 2016 Personal een index van geschreven pagina`s op te stellen voor mijn boek.
Dat boek schreef ik samen met mijn vrouw over onze levens-ervaringen. Door toevoeging van extra topics klopt die index niet meer.
Helaas stond de lettergrootte 12 ook veel te klein in Word en is nauwelijks leesbaar,dus ik stelde de lettergrootte in op 14.
Daardoor schoten de pagina-nrs onder de topic-titels,waar het niet hoort. De tabs blijven niet staan waar ik het wil hebben.
Ik koos voor tekst-breedte van 16 cm. maar de tabs schieten steeds weg. Hoe kan ik die tabs op links en rechts vast laten staan? Graag wil ik een ordelijke index kunnen opstellen met de pagina-nrs netjes achter de topic-titels voor een correct overzicht.
Ik dacht n.l.dat ik wel eens las dat die tabs vastgezet kunnen worden zodat ze niet steeds verpringen naar de ongewenste plaatsen.
Helaas ben ik vergeten hoe ik het kan vastzetten op de gewenste tekstbreedte van 16 cm. bij lettergrootte 14. Zo kan ik mijn eigen boek ook beter lezen. Lettergrootte 12 in WORD is veel te iel voor de STAAR-ogen van mijn vrouw en mijzelf. De 14 is beter leesbaar.
Ik dank jullie voor de reacties en ik groet jullie vriendelijk. Anton Doove.

5 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.