Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Office-Club
One Drive benaderen vanaf een andere computer
Geplaatst op 10 mei 2016 om 19:36 door ALL321

Een van de zegeningen van OneDrive zou zijn, dat je je bestanden daarin vanaf een willekeurige computer, waar dan ook, kunt bereiken, openen etc.
Ik heb waarschijnlijk nog niet goed genoeg gezocht, maar welke url gebruik dan vanaf zo'n andere computer? Ik heb daar nog nergens (ook niet in het OneDrive artikel hier op Seniorweb) een concreet antwoord of concrete verwijzing over gelezen.
Groet
Ko

3 reacties
MaritaA zegt:

Ja hoor dat kan.
Ga in een webbrowser naar www.onedrive.com
Aanmelden met het e-mailadres en wachtwoord wat u voor onedrive hebt ingesteld.

10 mei 2016 om 19:52.
ALL321 zegt:

Die url had ik al uitgeprobeerd. Afgezien van het feit dat ik mij daarvoor op de andere laptop niet hoefde aan te melden, krijg ik mijn bestanden die ik regelmatig in OneDrive opsla, niet te zien. Integendeel: bestanden 0

10 mei 2016 om 20:51.
Dirk Boom zegt:

De 'andere' laptop logt automatisch in met een e-mailadres/wachtwoord. Met ditzelfde e-mailadres/wachtwoord moet op de andere computer ingelogd worden in onedrive.com.
Onedrive is op die andere computer ook te installeren. Echter als de computer van iemand anders is, dan werkt het toch via onedrive.com. Wel eerst even uitloggen voor die andere persoon en dan inloggen met het eigen e-mailadres/wachtwoord (zet het vinkje van 'ingelogd blijven' dan NIET aan).

10 mei 2016 om 21:44.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Office-Club?
Office-Club