Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Office-Club
Excel probleem huishoudboekje
Geplaatst op 15 maart 2021 om 14:30 door TPas

Goeden dag
Ik heb een probleem met iets in Excel en hoop dat er iemand onder alle leden zit die mij met het volgende zou willen helpen, Het gaat om een huishoud boekje waarin je inkomsten en uitgaven kunt verwerken.
Deels werkt het prima dat betreft het ingeven van de gemaakte inkomsten of uitgaven en die komen ook op de juiste plaats in de Database te staan met een volgnummer. En ook het aanleggen van nieuwe instanties voor het grootboek werken zoals het hoort.
Maar wat ik niet voor elkaar kan krijgen is het overzicht en de balance opgeven want daar blijven de uitkomsten nul niks nada noppes, en daar zou dus een duidelijk overzicht moeten staan met alle inkomsten en ook alle uitgaven.
Ik hoop dat er iemand is met een idee hoe ik dit aan het werk zou kunnen krijgen, dan kan een ieder die het wil gaan gebruiken dit uiteraard ook doen.
Met vriendelijke groet TPas

6 reacties
RobdG zegt:

Ik heb even naar je bestand gekeken en vermoed dat de oorzaak ergen in de vba gezocht moet worden, waar ik onvoldoende kennis van heb. Ik adviseer je de vraag hier te stellen.

15 maart 2021 om 16:42.
TPas zegt:

Rob dank voor je reactie, ja het moet in de VBA zitten, omdat daar in de code van de listbox dmv sim, sum1 enz. Een uitkomst moet komen van de bedragen, maar bij mij blijven deze op nul staan. Heb al van alles geprobeerd maar zonder resultaat. Het gaat dus ergens mis, maar waar.

15 maart 2021 om 20:34.
OMK zegt:

Ik las uw bericht, is dit misschien iets voor u

23 maart 2021 om 14:54.
TPas zegt:

OMK heb je sheet even bekeken maar dit is een maand budget en dan moeten er dus 12 maanden gemaakt worden, is een optie maar dan blijft bij mij nog hangen waarom ik de gestelde vraag niet voor elkaar krijg, en dat zit me dan dwars.

Passage over profielfoto verwijderd mede-beheerder Roy

23 maart 2021 om 15:12.
RoyBosman zegt:

Ik heb diverse berichten verwijderd, omdat die niet echt 'on-topic' waren. De clubs zijn om elkaar te helpen bij computervraagstukken, overige onderwerpen zijn niet-relevant. Nieuwe reacties, die niet (mogelijk) bijdragen aan de oplossing van het probleem, ga ik verwijderen.

mede beheerder Roy

23 maart 2021 om 17:19.
TPas zegt:

Roy goeden dag
Het werkt intussen wel maar op een vreemde manier, ik moet namelijk eerst wachten totdat de maand voorbij is om die maand te kunnen zien.
Ik had daar op het moment van het stellen van mijn vraag geen aandacht aan besteed.
Je mag deze vraag afsluiten, alszijnde opgelost.

6 april 2021 om 19:40.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Office-Club?
Office-Club