Zoeken
Menu Zoek

Pc en randapparatuur-Club

1 oktober 2013
Truus  MaritaA 
351
191
Moederborden, harde schijven, toetsenborden, beeldschermen, printers, branders, kortom: alles wat er in en aan een computer kan, komt hier aan bod.
HP ENVY 4520 All-in-One series
Geplaatst op 27 april 2017 om 21:57 door Klaartje

werk met Windows7, IE11 en eM Client

Enkele weken geleden heb ik een nieuwe printer moeten aanschaffen. (zie boven).
Omdat ik dacht dat het goed was het programma van mijn oude printer te verwijderen, heb ik dat gedaan. Het installeren daarna, ging betrekkelijk goed maar niet helemaal. Kon wél printen maar niet scannen.
Ik heb toen thuishulp aangevraagd, maar die kreeg het ook niet voor elkaar. Wij vonden dat ik die printer maar terug moest brengen. Toch wilde ik daarna het nog een keer proberen deze printer opnieuw te installeren, tot dat ik steeds berichten kreeg van Ccleaner dat ik erg veel ruimte kan vrijmaken n.l.
408 tijdelijke internet bestanden ( 23.959 KB) en 416 Systeem IE tijdelijke internet bestanden ( 1.025.877 KB).
Ik ben toen bij Ccleaner gaan kijken wat er allemaal staat aangevinkt. Alles staat aangevinkt.
Bij "gereedschap" staan al mijn programma's. Tot mijn verbazing ook alles van HP, wat ik volgens mij had verwijderd. Die zou ik daar weer kunnen verwijderen, maar krijg een schermpje dat de MSI installer niet verwijderd kan worden.
Wat nu? En wie kan mij helpen? Ik ben geen techneut!
Bedankt voor het meedenken.
Klaartje
 

2 reacties
Office 2010
Geplaatst op 12 april 2017 om 13:16 door FeelFree

Is het mogelijk Office 2010 over 2007 te installeren?
Gebruik Windows 7
Nu heb ik 2007 en heb nu ook 2010 met code en wil deze
over 2007 heen downloaden.
Zijn er misschien nog dingen die veranderd of opnieuw
ingesteld moeten worden?
Alvast heel veel dank voor het meedenken,
Groeten,
Feelfree

3 reacties
onbegrijpelijke accounts
Geplaatst op 10 april 2017 om 23:17 door appelspoel

Goedenavond,
Ik weet niet of ik bij de juiste club ben maar ik heb het volgende probleem:
Toen ik me vandaag aanmeldde op mijn laptop zag ik , dat behalve de mijn bekende accounts er een "bezoeker" bij was gekomen met de naam: efwdfuduvu.
Ik heb hem verwijderd en de beveiligingsscan gedraaid. Er werd niets gevonden. Voor alle zekerheid ook nog de Malwarebyte, adwcleaner en JRT erop losgelaten en die vonden ook niets.
Nu ik vanavond de laptop weer aanzette waren ze met z'n tweeën.
khbimzyyfoo was erbij gekomen!!
Nu alle beveiligingsprogramma's laten draaien, terwijl die twee accounts er nog op stonden, maar ook deze keer werd niets gevonden! Ze dus maar weer verwijderd.
Weet iemand wat dit kan betekenen en hoe ik er van af kan komen?
Groet,
Mien

5 reacties
cursor
Geplaatst op 10 april 2017 om 11:25 door pcgvz

Als ik Word 2007 aanklik en in een document ga werken, dan doet de cursor vreemd: hij knippert en ik zie dan steeds een ronddraaiend rondje (zoals je ziet bij het aanklikken van een website) en de tekst verschijnt vertraagd op het scherm. Weet iemand wat ik daar aan kan doen, zodat de cursor weer gewoon werkt.
Mijn pc heeft windows 2007 enterprise.

7 reacties
printer blijft afdrukken
Geplaatst op 30 maart 2017 om 21:55 door Klaartje

werk met IE11, windows7 en eMClient e-mail

Zojuist wilde ik een e-mail afdrukken. Ik had het ingesteld voor de eerste mail, en 1 blz. Tot mijn schrik bleef de printer maar doorgaan. Iedere keer dus opnieuw de zelfde mailtjes. Veel inkt en papier verknoeid. Ik wist niet hoe ik dat kon stoppen. Uiteindelijk de printer uitgezet. Ik weet niet wat er gebeurt als ik de printer weer aanzet. Toen ik de mail wilde afdrukken had ik wel het e-mailprogramma aanstaan, en toen dus ingesteld en afgedrukt. Wie kan mij daar wat meer over vertellen? En hoe kan ik zo'n printer dan stoppen? Niet te moeilijk graag, ik ben geen techneut;))
Bedankt voor het meedenken.
Klaartje

 

6 reacties
Laser printer
Geplaatst op 24 maart 2017 om 20:49 door nanneke63

Heeft iemand ervaring met een kleuren laser printer, zonder scanner. Het doel een groter aantal documenten printen met kleur en zwart wit foto's en tekst
Vooral belangrijk denk ik dan de resolutie kleur.

Jan

3 reacties
Windows Vista naar W10
Geplaatst op 23 maart 2017 om 12:11 door cdjpronk

mijn vrouw heeft een laptop met Windows Vista, nu willen wij op zoek gaan om W10 op de laptop te laten zetten. Ze wil wel een aantal programma`s en bestanden behouden zoals foto`s. Ik heb dit al voor haar op een stickie gezet. Mijn vraag is nu hoe krijg ik nu de bestanden e.d. van haar stickie op de harde schijf van de laptop met W10?

Kees.

14 reacties
Foto's printen met mijn HP
Geplaatst op 20 maart 2017 om 19:27 door Ralph

Met mijn HP OfficeJet Pro 6830 wil ik met HP fotopapier 10x15 foto's afdrukken. Wat ik ook probeer, het lukt me niet. Ik voeg bijv eerst foto in Word, centreer hem dan en wil dan afdrukken. Op een A4 kan dat wel maar kennelijk weet ik niet welke instellingen ik moet gebruiken om de foto's op het kleinere papier af te drukken. Moet het papier in lengte of overdwars? , wat is de volgorde van de juiste instellingen.
Heb ook geprobeerd foto rechtstreeks uit het bestand af te drukken maar dan krijg ik weer een melding dat het formaat niet klopt. Help, wie weet raad.

5 reacties
Document vergroten
Geplaatst op 16 maart 2017 om 12:56 door Blackjes

Ik heb een document dat, als ik het wil printen, erg klein uitvalt. Hoe kan ik dit wat opblazen en groter printer. Mijn printer is een Canon MG 7750, maar ik weet niet hoe ik dit kan doen.

6 reacties
resetten Humax 5200C
Geplaatst op 8 maart 2017 om 13:26 door Bertus

Ik weet niet of dit in deze club thuis hoort? maar stel even goed de vraag maar .
Ik moet mijn humax 5200c zeker 1x in de maand resetten omdat mijn afstandsbediening niet meer reageert op mijn humax, als ik hem dan gereset hebt dan werk alles weer zoals het hoort .
Heeft iemand ook dit probleem gehad en kan mij de oplossing geven?!
groetjes, Bertus....

4 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.