Menu Zoek

Pc en randapparatuur-club

1 oktober 2013
MaritaA Truus
474
150
Moederborden, harde schijven, toetsenborden, beeldschermen, printers, branders, kortom: alles wat er in en aan een computer kan, komt hier aan bod.
geluid
Geplaatst op 11 april 2021 om 22:48 door 586972

Goede avond het geluid van mijn pc doet het niet meer , niet via de speakers en ook niet via de koptelefoon.
Is dan de geluidskaart kapot zo ja hoe kan ik dat testen. De uitleg niet te technisch maken want ik ben niet heel erg goed met dat soort dingen, als het werkt prima maar een probleem is ook echt een probleem.

2 reacties
Trage PC
Geplaatst op 6 april 2021 om 09:58 door JaapMaryHome

Hallo allemaal, ik ben Jaap Bimmel en heb mezelf zojuist aangemeld,
Mijn pc is erg traag Ik ben al 2 keer prima geholpen door Nico de Groot (CC-cleaner, opschonen enz), maar na korte tijd was hij weer niet vooruit te branden. Dus: wat nu? "Upgraden" met SSD-schijf, werkgeheugen er bij e.d. of een nieuwe?
Gegevens: Desktop MP inmiddels 7 jaar oud, Intel Core i5-4430 quadcore, kloksnelheid 3 Ghz, Windows 10 laatste update, intern geheugen 4 GB, HDD-schijf 2 TB. Ik werk verder met Firefox en Duckduckgo, F-secure en uiteraard Windows Defender.
Wie kan mij adviseren?

11 reacties
Plotseling uitvallen van beeldscherm/pc.
Geplaatst op 29 maart 2021 om 20:29 door Dijon

Het betreft een Medion PC en toetsenbord, een Samsung beeldscherm en een snoerloze Gembird-muis.
De laatste dagen valt tijdens het administratief gebruik van de pc plots het beeld weg en krijg het met behulp van muis en toetsenbord niet terug. Ik kan dan ook de pc niet op de normale manier afsluiten. Dat lukt enkel door de aan/uitschakelaar ingedrukt te houden. Na enkele minuten kan ik de pc weer op de gebruikelijke manier inschakelen en kan er (soms) ongestoord op verder werken. Aansluitingen allemaal gecontroleerd maar kan geen oorzaak ontdekken. Wie kan mij raad geven? Op voorhand bedankt.
Vriendelijke groet,
Dijon van Pruijssen.

3 reacties
bluetooth headfoon
Geplaatst op 29 maart 2021 om 13:45 door 586972

Goedendag, ik heb een bluetooth koptelefoon( plantronic) kan hij verbonden worden met de computer mijn koptelefoon met draad is kapot. Als het mogelijk is kunt u mij dan uitleggen hoe het moet?
B.V.D.


 

3 reacties
DVD SPELER GAAT NIET OPEN OP PC
Geplaatst op 26 maart 2021 om 10:50 door corencoby

Hallo, mijn dvd speler op mijn pc gaat niet meer open, er zit ook een dvd in, hij zit helemaal vast, lampje gaat wel branden. Ook met een paperclip in het gaatje van de speler gedrukt zo dat hij automatisch open zou gaan, je hoort wel de dvd lampje brand maar gaat niet open. Wie weet er nog een oplossing, pc doet het verder heel goed, is een HP serie 6000.
VRG COR

14 reacties
opslag in cloud
Geplaatst op 25 maart 2021 om 22:40 door 586972

Goede avond ik ben een nieuw lid maar ik heb toch een vraag ,ik heb ongeveer 40 t.b aan externe harde schijven gevuld met muziek en biografien .Is er een mogelijkheid om dit ergens op te slaan en wat zullen daar de kosten van zijn ? Of moet alles compriemeren met winrar zodat het vollume minder word.

2 reacties
Kan gemaakte DVD niet afspelen op dezelfde computer
Geplaatst op 25 maart 2021 om 16:24 door André Duy

Hallo beste mensen,
Op mijn computer heb ik een DVD speler en een DVD speler / brander Ik kan wel een dvd branden.
Maar als ik deze wil afspelen kan dat niet en ook niet in in de andere speler doet hij niets, moet ik iets veranderen bij standaard apparaten verkregen via het configuratie scherm en wat dan en hoe moet dit?
Voorheen kon ik wel een DVD afspelen maar na een kleine crash waarbij ik windows 10 opnieuw moest instaleren is er toch wel wat misgegaan. Ook kan ik niet meerdere foto's tegelijk verzenden via de mail
ook niet na deze te hebben verkleind. Ik krijg dan de opmerking te zien van of u hebt geen mail programma
of het opent niet. Als ik kan mailen dan moet ik het toch koppelen maar hoe moet dit
met vriendelijke groet,
André Duy

7 reacties
vervanging tablet
Geplaatst op 24 maart 2021 om 15:37 door hoe979

Mijn vrouw heeft een Samsung 12-inch tablet die aan vervanging toe is.
De eisen voor het nieuwe apparaat:
internetten, mailen, whatsappen, touchscreen minimaal 12", toetsenbord, excel- en wordgebruik, prg's uit google play gebruiken, DAB radio aansturen niet noodzakelijk maar wenselijk.
Adviezen, tips enzovoorts welkom en bij voorbaat dank.

4 reacties
laptop ziet geen batterij
Geplaatst op 23 maart 2021 om 10:11 door appelspoel

Als mijn man zijn laptop opstart komt het beginscherm, en als hij verder gaat springt het beeld op zwart. Als hij weer opstart doet de laptop normaal. Het logo van de batterij is echter helemaal leeg en er staat een kruisje door. Als er op het logo geduwd wordt komt er te staan dat er geen batterij aanwezig is.
Die zit er echter gewoon in en de laptop is op de stroom aangesloten.
Het is een Acer AspireE-17

3 reacties
Instellingen verdwenen!
Geplaatst op 18 maart 2021 om 17:59 door Thomas-Rem-4

Goede middag, Ik zit met een groot probleem op mijn laptop. Wie o wie,kan mij helpen?
Mijn pictogram voor instellingen heeft altijd goed gewerkt, maar sinds een week kan ik niet meer bij de instellingen van mijn computer komen.
Ik klik op het pictogram, blauw scherm met radarwieltje, maar verder gebeurd er niets. ik heb misschien zelf iets fout gedaan, maar ik ben ook maar een leek.
Weet iemand hoe ik weer toegang tot instellingen kan krijgen, zodat mijn laptop weer goed werkt, ik kijk uit naar jullie reacties, met groet Tom.


1

2 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.