Menu Zoek

Pc en randapparatuur-Club

1 oktober 2013
MaritaA Truus
376
144
Moederborden, harde schijven, toetsenborden, beeldschermen, printers, branders, kortom: alles wat er in en aan een computer kan, komt hier aan bod.
installatie mislukt
Geplaatst op 19 mei 2018 om 15:36 door appelspoel

goede middag,
ik probeerde Adblock Plus en Photoframes Offline op mijn laptop te zetten. Bij Adblock Plus kreeg ik de mededeling: u bent hiervan de eigenaar en het downloaden begon. Na de poging tot installatie stond er: installatie mislukt, we proberen het straks nog eens.
Photoframes is een programma uit de Microsoft store. Dit werd ook gedownload en toen kreeg ik weer dezelfde melding. Installatie mislukt, we proberen het straks nog eens.
Als ik nu de laptop opstart komen die meldingen steeds rechtsonder in beeld .
Weet iemand wat ik kan doen om de installatie te laten lukken?
groet,
Mien

9 reacties
geweigerde foto's
Geplaatst op 18 mei 2018 om 14:43 door elsje

Ik wil 2 oude foto's opsturen naar Australia. Maar ik krijg ze steeds terug gestuurd. Ik stuur vaak foto,s naar her en der op, en heb dit nog niet meegemaakt. Ik snap het niet, iemand van jullie wel? hoe krijg ik ze opgestuurd?
vriendelijke groeten,
Elsje

fototjes.PNG
18 reacties
Proxyserver
Geplaatst op 14 mei 2018 om 06:17 door MinyS

Steeds als ik op internet ga krijg ik de melding proxyserver reageerd niet. Als ik bij instellingen de proxyserver uit zet en start de laptop weer op is hij weer aan en krijg ik weer dezelfde melding. Weet iemand hier een oplossing voor? Heb nu emsisoft aan gezet om te kijken of er virussen op zitten. Verder zou ik het even niet weten.

3 reacties
capiciteit usb-stick
Geplaatst op 12 mei 2018 om 14:59 door Gejonic

Ik heb een usb stick van 16 GB. Voorheen geregeld gebruikt voor tijdelijke opslag van bestanden, zoals foto's.
Nu wilde ik er een Windows 10 instal stick van maken. Heb stick eerst geformateerd en ben aan de gang gegaan. Echter de stick wordt niet geaccepteerd; moet minimaal 8 GB zijn. ( is 16 GB ). Als ik in de verkenner de eigenschappen bekijk geeft hij aan dat capiciteit is 16MB.
Waar is de rest gebleven en hoe kan ik de stick weer herstellen?

6 reacties
verwijderen Facebook
Geplaatst op 4 mei 2018 om 21:18 door twan

Goeden anvond. Ik wil Facebook van mijn laptop verwijderen maar krijg steeds een melding waarmee ik niets kan. Deze luidt:
Kan bestand C:\Users\Teun Olthof\AppData\Local\Host App Service\Engine\HostAppService.exe niet vinden.Controleer of u de naam juist hebt ingevoerd en probeer het daarna opnieuw.
Ik weet niet wat ik ermee aan moet. Kunt u me adviseren? Bij voorbaat dank,
Teun Olthof

10 reacties
Skype herkent webcam niet.
Geplaatst op 1 mei 2018 om 20:18 door wingco320

Gisteren de grote April 2018 Update geïnstalleerd, wanneer ik Skype start en "Instellingen" open staat daar "geen camera gevondën. Er is niet mis met de webcam,een HP 3100 want in Pinnacle Studio doet hij het prima. Ik heb in WIN 10 Instelling > Privacy> App. machtigingen alles aangezet maar Skype heeft nog steeds geen beeld. Driver gecontroleerd, alles in orde. Wat is hier aan de hand want voor de installatie van 1803 werkte hij ook op Skype prima.

8 reacties
Externe harde schijf niet te zien in Verkenner.
Geplaatst op 27 april 2018 om 16:05 door Gerdiek

Sinds enkele dagen is de externe harde schijf op een Windows 10 computer en laptop niet meer via de Verkenner te zien.
Eerst heb ik andere usb poorten geprobeerd, maar bood geen oplossing. Daarna via Schijfbeheer gekeken en staat de schijf als onbekend en Niet toegewezen en Niet geïnitialiseerd. (Zie bijgevoegde afbeelding).
Is er nog een mogelijkheid om de bestanden, die er opstaan, te redden?

Externehardeschijf.JPG
11 reacties
Oude HDD voor opslag gebruiken.
Geplaatst op 26 april 2018 om 17:01 door Dongo

Ik wil mijn oude HDD als opslag gaan gebruiken. Deze wordt als L-schijf getoond. Staat vol met oude programma's die ik heb overgezet naar de nieuwe SSD-schijf. Kan ik de oude HDD formateren om deze leeg te maken en hoe doe ik dat? Voor backups gebruik ik de J-schijf. Welke betekenis hebben de USB-stations
F, G, H, en I. Als ik op één van die stations de oude HDD aansluit wordt ook aangegeven dat het een L-schijf is. Is me niet helemaal duidelijk. Bijgaand een screenshot. Dank voor uw reactie. Met vr.groet Wim.

ScreenShot04-26-18at04.42PM.PNG
26 reacties
3D printen
Geplaatst op 16 april 2018 om 12:58 door mahoee

Beste mensen,
Bij Seniorweb Nuenen zijn we samen met de bibliotheek daar aan het bekijken of we iets gaan doen met 3D-printen (ontwerpen met Tinkercad en printen met de Ultimaker 2-printer).
Weet iemand van jullie een Seniorweb-leslocatie waar men al ervaring heeft met activiteiten op het gebied van 3D printen?
Met dank en groeten,
Marian Holla

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Ik kan niet meer bij mijn schijf E komen
Geplaatst op 15 april 2018 om 22:34 door appelspoel
Ik heb een Acer laptop met 2 schijven. Schijf C waar alleen de installaties op staan en schijf E waar alles op komt wat ik opsla.
Nu kan ik niet meer bij mijn schijf E komen. Locatie niet beschikbaar, niet toegankelijk, toegang geweigerd komt er te staan. Als ik iets op wil slaan, komt alleen schijf C tevoorschijn.
Hoe kan ik weer bij de E schijf komen?
Knipsel.PNG
24 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.