Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Pc en randapparatuur-Club
Desktop geeft printerfout
Geplaatst op 9 mei 2016 om 18:33 door HenkW

Afgelopen middag moet ik even wat printen maar er kwam een melding van printerfout. Ik heb daarna de usb kabel op mijn laptop gezet en ik kon het dokument wel printen. De fout zit dus niet in de printer maar in de desktop. Ik kan het dokument dat ik wilde printen ook niet anuleren of deleten. Ik heb W10 en mijn printer is een HP 2660. Weet iemand hier een oplossing voor om de storing uit de wachtrij te halen?

9 reacties
Niekie zegt:

Het document moet je kunnen verwijderen uit de rij, door er met rechts op te klikken en op verwijderen te klikken.

Ik begrijp dat het normaal een draadloze printer is.
Zijn er dingen veranderd in je netwerk, zoals een andere router, modem?

Niek

9 mei 2016 om 21:43.
advp zegt:

soms werkt het ook wel door te accentueren en op del. te drukken

9 mei 2016 om 22:02.
HenkW zegt:

Hallo Niek, het is een direct aangesloten printer en ik krijg deze storing niet weg uit de wachrij.Ook niet dmv rechts te klikken. Dan zegt hij 'weet u zeker dat u het afdrukken van het document wilt annuleren"en dan druk ik op ja en er gebeurt niets.
Henk

9 mei 2016 om 22:19.
Niekie zegt:

Oke vaste verbinding via desktop of laptop.

Maar kijk hier eens voor de oplossing. Men heeft het daar over Windows Vista en W7, maar die commando's werken ook in Windows 10.
En anders is hier een officiële HP tool voor het probleem.

Niek

9 mei 2016 om 22:35.
HenkW zegt:

Niek, ik heb de spool leeg gemaakt volgens HP, daarna was het nog niet goed en toen diver verwijderd en opnieuw geinstalleerd en toegewezen maar nu print hij nog niet. In de bijlage stond dat hij aangesloten is op usb 001 en nu zie ik niets staan terwijl de stekker er in zit van de usb. Morgen ga ik verder.
Henk

10 mei 2016 om 00:23.
Niekie zegt:

Ben je na het de-installeren van de driver nog even opnieuw opgestart en pas daarna de laatste drivers van de website van hp geinstalleerd?
Als het een D2660 is kijk even hier. Kies wel het juiste besturing systeem.

Niek

10 mei 2016 om 06:55.
HenkW zegt:

Goedemorgen Niek, ik heb de printer eerst geprobeerd met usb kabeltje op de laptop en dat werkte prima. Daarna heb ik het programma weer verwijderd en de computer uitgezet en daana weer opgestart en volgens de laatse koppeling gaan downloaden maar hij is nu al 30min bezig steeds die vierkantjes rond. Volgens mij is dit niet goed.Kan dit ook aan W10 liggen? W-old is ook weggegaan. Moet ik misschie systeemherstel doen?
Henk

10 mei 2016 om 09:32.
HenkW zegt:

Hallo Niek, Alles via HP hielp niks. Configuratie scherm bekeken en zag twee maal driver software series 2600. De een 14.0 Rel 4 en de ander Rel 6. Beide heb ik eraf gegooid en toen via jouw koppeling de versie van W10 geselekteerd en daarna gedownload. Hijvertelde wel dat hij een bepaalde printer app niet kon installeren in W10 maar dat heb ik weggekikt. Uiteidelijk opnieuw opgestart en printer gestest met doument en ..... hij doet het. Dat is voor mij het belangrijkste. Volgens mij is dit probleem gekomen nadat W-old verdwenen is want dat is ongeveer een maand geleden dat W10 erop gekomen is. Niek bedankt voor je hulp.
gr. Henk

10 mei 2016 om 11:22.
Niekie zegt:

Oke, mooi dat het nu werkt Henk. Ja dat zou gekomen kunnen zijn doordat Windows.old eraf is gemikt. Daar stonden dan kennelijk nog de drivers die de printer gebruikte (in system32).
Bedankt voor het terug melden.

Niek

10 mei 2016 om 13:12.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Pc en randapparatuur-Club?
Pc en randapparatuur-Club