Menu Zoek

Sociale media-club

17 april 2019
MarjoV Truus
74
40
Facebook, Instagram, Pinterest, Schoolbank, Twitter, What's App, YouTube, Skype, Facetime, SeniorWeb Clubs … met deze online diensten kunt u contacten onderhouden met bekenden, u in een hobby verdiepen of gelijkgestemden leren kennen. Hebt u vragen over bijvoorbeeld gebruik of privacy van de diensten, stel ze hier.
Facebook en aantal volgers op mobile apparaten
Geplaatst op 5 juni 2020 om 13:35 door Jose52

Goedemiddag, als ik het totaal aantal volgers op facebook wil zien dan lukt dat wel op de laptop, maar ik gebruik meestal ipad of telefoon. Op die laatste twee kan ik alleen het aantal volgers zien per week of van de laatste 28 dagen.
ik kijk dan ook bij paginastatistieken.
Waar kan je dat vinden op een mobiel apparaat.
Met vriendelijke groet, José Bruinen

2 reacties
Facebook en volgers
Geplaatst op 7 mei 2020 om 23:20 door Jose52

Goedenavond, ik heb weer een vraag over facebook.
Ik ben er ondertussen wel achter dat het normaal is dat de berichten op mijn prive pagina binnen komen en dat ik dan zelf de berichten die ik wil delen, deel naar de pagina van de stalletjes.
Waar kan ik zien wie mij volgt op de pagina van de stalletjes.
Ik wil n.m kijken welke tuinders mij nu volgen zodat ik ze ook kan volgen en hun berichten op mijn prive account binnen krijg.
Ik weet niet welke naam een kweker heeft op facebook, maar als ik die dan tussen de volgers uit kan pikken, dan ben ik al weer een stap verder.
Als ik op internet kijk dan staat het wel uitgelegd voor een prive account, maar niet waar je het kan vinden bij een pagina.
Weet iemand waar ik dat kan zien. Nu zie ik alleen het aantal, maar geen namen.

Bedankt, José

11 reacties
Facebook en pagina vraag 1
Geplaatst op 4 mei 2020 om 11:59 door Jose52

Goedemorgen, Hier de vraag dan nogmaals maar dan gesplitst in delen.
Zoals ik van de week al schreef ben ik nog niet thuis in facebook omdat het mijn interesse niet had. Maar nu sinds kort overstag gegaan. Maar ik zit met een aantal vragen.
Ik moest een prive account aanmaken en toen een pagina. Ik heb nu een aantal van de kwekers die op mijn website staan toegevoegd door ze leuk te vinden en te volgen. Nu komen de berichten die zij plaatsen binnen op mijn prive account. Is dat altijd zo of staat er iets verkeerd ingesteld? Ook als ik hun dan volg is dat dan ook met mijn prive adres of toch met de stalletjes? Ik zie nergens de mogelijkheid om ze te volgen met mijn stalletjesaccount.
Ik moet ze nu weer zelf delen naar mijn aparte pagina van de stalletjes.

9 reacties
vraag over facebook
Geplaatst op 1 mei 2020 om 13:43 door Jose52

Goedemiddag, Ik ben José en heb mij net aangemeld bij de club op aanraden van Roy Bosman, die mij via PC hulp had geholpen met facebook. Ik heb n.m. sinds 2009 een website van www.stalletjeslangsdeweg.nl. Ik heb al jaren een twitteraccount maar wilde nooit aan facebook. Echter de vraag van de kwekers is iedere keer weer opnieuw waarom ik geen facebook heb. Dus ik moest er nu ook echt een keer aan geloven. Ik moest eerst een persoonlijk account aanmaken en dan kon ik pas iets maken voor de stalletjes. Ik heb toen met behulp van Roy een pagina aangemaakt en vanmorgen heeft hij me geholpen om bij mijn prive account alle gegevens uit te zetten, omdat ik daar geen behoefte aan heb. Ik doe dit nu eigenlijk omdat de kwekers meer met facebook hebben als met twitter.
Ik zal best nog met vragen komen omdat facebook voor mij erg onbekend is, maar mijn vraag voor nu is; Hoe kan ik mijn twitteraccount koppelen aan mijn facebookpagina van de stalletjes. Op internet staat dat het heel eenvoudig gaat, maar ik zie geen mogelijkheid om het voor elkaar te krijgen. Hopelijk kan iemand van jullie mij wegwijs maken zodat ik het kan koppelen. Ik doe er een printscreen bij. Dat is wat ik zie als ik de stappen van internet volg om mijn account te koppelen. Hartelijk dank. José

15 reacties
bloggen
Geplaatst op 28 april 2020 om 15:03 door mirka

Hallo clubleden,
Op mijn vraag over bloggen werd ik naar deze club verwezen. Ik ben heel lang lid geweest van Reisgenoten. Helaas is die beëindigd en wordt op een andere manier deels voortgezet.
Ik ben een blog begonnen, de eerste verzending lukte prima, ik kon kiezen voor plaatsing op Facebook, Twitter en LinkedIn. Het tweede gedeelte leek gepost te worden maar bleef bij mezelf onvermeld. Kortom ik loop klem en kom niet verder. Heel vervelend want er volgt nog heel wat. Het is deels een persoonlijke blog maar heeft daarnaast een aparte inhoud over het werk van mijn overleden man.
Wie oh wie kan mij helpen en heeft verstand van bloggen. Met dank alvast voor de aandacht, Ik zie dat niemand een naam aan het eind invult. Anoniem plaatsen? Nou vooruit dan maar. Ik merk wel of ik helemaal fout zit.

3 reacties
reclame op facebook
Geplaatst op 17 april 2020 om 10:47 door Rikus

Face book op laptop
volgens mij word het op dit moment met de dag erger
reclame /sponsoor berichten
van morgen al weer tien ,ik verberg ze als bv inrelevant of stuur ze op rapport
maar niks helpt
instellingen om het tegen te gaan staan goed ( met 3 personen alles doorgelopen )
bij advertentie beheeer en dan bij interesses gisteravond alles verwijderd vanmorgen stond het weer vol weer verwijderd maar na 3 min waren er al weer tig
iemand nog een oplossing ?

6 reacties
Zoek een app om te klaverjassen met mijn kinderen
Geplaatst op 3 april 2020 om 15:09 door Jos-den-Boer

In deze tijd van afzondering zoek ik een app waarmee ik met mijn elders wonende kinderen klaverjas kan spelen. App's zat maar daar kan ik alleen met onbekenden spelen. Ik moet zelf mensen uit kunnen nodigen.

1 reactie
overheid bericht
Geplaatst op 28 maart 2020 om 13:30 door jaimita

Ik kreeg een melding dat er een bericht van de overheid was. Ik ging naar mijn overheid en daar was een bericht over apk. Er was een bijlage van de APK. Als ik daarop klik zie ik links beneden een pijl die naar beneden gaat en verdwijnt. Hoe kan ik deze bijlage openen.

5 reacties
WhatsApp weergave van Contacten
Geplaatst op 28 maart 2020 om 12:17 door LouiseH

Tot voor kort toonde mijn lijst van whatsapp contacten (links op het scherm) behalve het ronde, kleine, profielfotootje de naam van het contact.
Sinds kort wordt daar voor verschillende contacten, lang niet voor allemaal, alleen het telefoonnummer genoemd, verdere info alleen als je op het nummer klikt.
Daardoor zie ik niet meteen over wie het gaat, moet veel nauwkeuriger kijken want de mobiele nummers van mijn contacten ken ik niet uit mijn hoofd en de fotootjes zijn èrg klein.
Het is geen wereldprobleem, gewoon een "dingetje" ;-)
Iemand een idee hoe dit komt?

4 reacties
Karify
Geplaatst op 27 maart 2020 om 10:10 door Esther1970

Goedemorgen waarde clubleden,
a.s. woensdag heb ik een eerste consult via Karify. Heeft iemand van jullie daar al ervaring mee? Ik kan het wel bij het HDI informeren maar rekening houden dat ze bij het Heleen Dowling Instituut ook druk zijn, plaats ik mijn vraag hier. Ik heb wel alles goed gelezen op de site van Karify. Het gaat me meer om vertrouwen te winnen, dat dit straks goed gaat. Ik vind het nogal spannend.
En ik vind ook belangrijk om te laten weten dat zoiets als Karify wordt gebruikt want misschien zijn er meer seniorwebleden die straks moeten dealen met een "Karify- consult" met hun zorgverlener.
Een zonnige groet van Esther

5 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.