Menu Zoek

Sociale media-club

17 april 2019
MarjoV Truus
140
92
Facebook, Instagram, Pinterest, Schoolbank, Twitter, What's App, YouTube, Skype, Facetime, SeniorWeb Clubs … met deze online diensten kunt u contacten onderhouden met bekenden, u in een hobby verdiepen of gelijkgestemden leren kennen. Hebt u vragen over bijvoorbeeld gebruik of privacy van de diensten, stel ze hier.
opslaan
Geplaatst op 26 november 2022 om 11:19 door huberts

Goedemorgen,
Weet niet of ik op de goede club zit ?
Ik heb de volgende vraag : Ik ben nog in het bezit van een website genaamd www.oosterpoortinfo.nl welke ik heb gemaakt via Jimdo maar aangezien ik deze weinig onderhoud heb ik besloten om deze contract voorlopig op te zeggen misschien dat ik in de toekomst deze website weer gebruiken ga nu wil ik de gehele website opslaan op een usb stick is dit mogelijk en wel dan hoe ? Alles opslaan en zijn geheel en niet per pagina of per foto.
Alvast bedankt

5 reacties
Kan niet uitloggen op Facebook
Geplaatst op 15 september 2022 om 08:38 door MarijkeB

Goeiemorgen,

Ik heb een Facebook account, en log elke keer uit als ik wil stoppen. Nu lukt dat ineens niet meer.

Is het mogelijk om een nieuw wachtwoord te maken, terwijl ik nog in mijn Facebook account ingelogd ben.

Graag jullie reactie.

Marijke

17 reacties
winzip gebruiken
Geplaatst op 6 september 2022 om 16:42 door groentje

Kunnen jullie me ook helpen met winzip .
Op dit moment gaat het om het uitpakken van savegames in een PC computer.
En daarna die ook goed in het spel te plaatsen
Ik kom het iedere keer weer tegen

Als jullie me kunnen helpen dan ben ik erg blij
vr gr Gea

8 reacties
Teruglezen in Facebook
Geplaatst op 24 augustus 2022 om 19:37 door Etta

Sommige mensen plaatsen erg veel teksten en foto’s op Facebook. Wie een eerdere gebeurtenis of een veel vroeger bericht op hun pagina wil opzoeken of vanaf het begin de vaak interessante gebeurtenissen wil volgen, is eindeloos bezig met terugscrollen. Dat terugscrollen lukt vaak erg slecht, men “schiet eraf” en moet weer helemaal opnieuw van boven naar beneden beginnen. Is er een manier om “vanaf het begin” te lezen? Dus van beneden naar boven, van verleden naar heden? Of een bepaalde datum in de geschiedenis van de Faceboekpagina op te zoeken en vandaar naar het heden toe te lezen? Hoe doe je dat?

4 reacties
In WhatsApp verschijnt ineens een extra lijst
Geplaatst op 28 juli 2022 om 12:13 door benvlith

L.S.,
Ik gebruik op mijn smartphone Samsung S21 5G, WhatsApp. Ik constateer dat aan het eind van mijn lijst "Contact kiezen" ineens een lijst "uitnodigen voor WhatsApp" is verschenen. Ik heb deze lijst nimmer toegevoegd.
Kunt u mij vertellen hoe ik deze lijst kan verwijderen?
Alvast dank.
Ben van Lith

4 reacties
Waarschuwing Opgelicht voor Facebook scam.
Geplaatst op 1 juli 2022 om 09:35 door Rob58
4 reacties
Facebook account geblokkeerd
Geplaatst op 27 juni 2022 om 21:57 door Gonnie88

Ik heb een vraag voor een klant van SW: wanneer meneer Facebook wil openen, komt een bericht dat er ongebruikelijke acties op zijn account zijn geweest, zodat hij opnieuw moet aantonen dat het zijn account is. Eerst code laten sturen naar mailadres: de code blijkt aan te komen bij een Gmailadres wat meneer niet meer gebruikt. Ingelogd bij Gmail, het wachtwoord wat meneer nog had, klopt niet meer. Code naar een 06 laten sturen. Blijkt te gaan naar een 06 nr wat meneer niet meer heeft. Heeft een nieuwe telefoon gekocht en kennelijk heeft hij zijn 06 nr niet meegenomen. Daarna Gmail een code laten sturen naar een mailadres. Blijkt een mail adres te zijn bij KPN wat meneer niet meer heeft.
Zijn er nog meer manieren om het account weer te kunnen activeren ? Dank voor jullie suggesties

2 reacties
Whatsapp verzendt foto's alleen via Google Foto's
Geplaatst op 13 mei 2022 om 20:57 door Vinkelaar

Sinds enige weken werkt Whatsapp ook op mijn Chromebook, heel comfortabel en zonder problemen totdat.... ik een foto wilde versturen. Er verscheen een niet eerder getoonde pop-up waarin te zien was dat de foto verzonden zou worden via Google Foto's. Ook een mogelijkheid was via Facebook en Twitter. Beide gebruik ik niet en mijn contactpersonen hebben niet allemaal een Google-account. Uiteindelijk heb ik de app verwijderd om hem opnieuw re installeren. En dat gaat niet!
Als ik de app opzoek in de Playstore wordt er niks geïnstalleerd maar direct doorverbonden met mijn berichten, precies zoals die ook op mijn telefoon staan. Op mijn telefoon kom ik het probleem niet tegen, daar klik ik op een foto, druk op het delen-icoontje, kies een contactpersoon en weg is-t-ie.
Hoe krijg ik op mijn Chromebook mijn "oude" Whatsapp weer terug?

5 reacties
FaceBook fout "Je bent helemaal bij voor nu"
Geplaatst op 14 april 2022 om 10:33 door gerson

Bij FaceBook komt regelmatig onderstaand bericht bovenin het berichtenvenster te staan. Hierna komen er geen nieuwe berichten meer binnen. Deze fout komt alleen bij gebruik van FaceBook op een Windows PC.
De fout is op te lossen door even op een Android gsm FaceBook te openen, hiermee verdwijnt het foutbericht op de PC.
Wie heeft dit bericht weleens gehad of weet er iets meer over?

"Je bent helemaal bij voor nu"

5 reacties
WhatsApp vervaltijd
Geplaatst op 20 februari 2022 om 12:26 door Groetend

Er is een verandering in WhatsApp, zie dit bericht.
WhatsAppberichten kunnen vervallen na een instelbare periode. Dit vervallen is ook uit te zetten, dan heb je de oude situatie.
Ik kreeg er een mededeling over toen ik een bericht stuurde naar iemand die kennelijk de vervalperiode heeft aangezet. Ik heb erop geklikt en mijn vervalperiode uitgezet.
De aanpassing is met een recente update meegekomen.

1 reactie
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.