Menu Zoek

Sociale media-club

17 april 2019
MarjoV Truus
100
63
Facebook, Instagram, Pinterest, Schoolbank, Twitter, What's App, YouTube, Skype, Facetime, SeniorWeb Clubs … met deze online diensten kunt u contacten onderhouden met bekenden, u in een hobby verdiepen of gelijkgestemden leren kennen. Hebt u vragen over bijvoorbeeld gebruik of privacy van de diensten, stel ze hier.
Word press
Geplaatst op 8 februari 2021 om 18:27 door Rikus

Hallo op onze website van de ehbo vereniging gebruiken we word press
Helaas hebben we geen beheerder meer en moet ik het zelf doen
nou krijgen we steeds bericht van Word press
[K.N.V. EHBO afdeling D......] Graag "Hallo wereld." modereren
Mijn vraag is is dit veilig ?
BVD

9 reacties
facebook
Geplaatst op 28 januari 2021 om 13:27 door Marco

Ik heb problemen met facebook . Na een reset ben ik enkele contacten/vrienden kwijt geraakt . Als ik van hun een bericht binnen krijg kan ik deze niet openen . Nu wil ik facebook verwijderen , maar heb ik het goed begrepen dat ik dan een maand moet wachten alvorens ik fb weer kan installeren ?

14 reacties
WhatsApp fysieke ruimte op mijn telefoon
Geplaatst op 21 januari 2021 om 13:01 door LouiseH

Heb nagelopen hoeveel fysieke ruimte apps op mijn telefoon (iPhone 6) in beslag nemen en zag dat WhatsApp bijna 300 MB gebruikt, waarvan 76 voor de app zelf.
Ik kom er niet achter wat de app nou precies fysiek opslaat... foto's en (vooral) filmpjes die contacten mij sturen? Zo ja, als ik die uit de chats verwijder, zijn ze dan ook echt wèg?

6 reacties
Signal vs. Whatts app
Geplaatst op 14 januari 2021 om 20:45 door jgvannamen

Steeds meer mensen verlaten Whats app en gaan over naar Signal. Het schijnt veiliger te zijn en is geen eigendom van Facebook.
wat is jullie mening en als het inderdaad veiliger is waarom beveelt SeniorWeb niet aan om te switchen.?

4 reacties
Whatsapp in W10
Geplaatst op 12 januari 2021 om 19:25 door Marco

Ik heb sinds kort Whatsapp op mijn laptop met W10 geïnstalleerd . Geen enkelprobleem . Nu wilde ik hetzelfde doen op mijn Asus T100 serie Notebook , ook met W10 , maar het lukt niet om het Whatsapp pictogram op het bureaublad , tegel of taakbalk te installeren . Wie weet de oplossing .
Bij voorbaat mijn dank.
Mvg. Marco

5 reacties
wil mij bij deze club aanmelden
Geplaatst op 10 januari 2021 om 15:22 door Schilderen

Wil mij bij deze club aanmelden

1 reactie
Contacten uitnodigen in whats app
Geplaatst op 16 december 2020 om 15:36 door marijtje7

Beste kenners, ben het even kwijt. Hoe plaats ik contacten in whats app. M.vr.gr.

6 reacties
Film op you tube plaatsen
Geplaatst op 16 december 2020 om 10:43 door Jose52

Goedemorgen, wegens de corona maatregelen kunnen we onze leden van de vereniging niet betrekken met de geplande verbouwing van ons clubgebouw.
Nu hebben we een video opgenomen en deze zou ik op de website van de vereniging plaatsen. Echter de belasting voor het bekijken van een filmpje van bijna 1 GB vraagt teveel data voor het webhosting abonnement dat we hebben.
Van de provider adviseerde ze om het op you tube te plaatsen en dan te embedden ??
naar de website, het zou dan geen data verbruiken als de leden het bekijken.
Ik heb geen idee hoe ik dat moet doen. Weet iemand hoe ik dat het beste kan doen zodat het bestuur toch verder kan om deze verbouwingsplannen aan de leden kan voorleggen.
Bedankt, José

6 reacties
WhatsApp
Geplaatst op 10 december 2020 om 11:29 door TruCo

Heb probleem met inloggen WhatsApp ben mijn wachtwoord kwijt, heeft iemand hiervoor een passende oplossing? Alvast bedankt

2 reacties
Welke soort Facebook pagina..
Geplaatst op 13 november 2020 om 15:50 door LouiseH

Vorig jaar heb ik het beheer van de Facebook pagina overgenomen van een gezellig popkoor, waar ik in zing.
De vorige beheerder (ex koorlid) heeft het min of meer bij mij gedumpt meteen nadat ik "okay" had gezegd, maar eraan toevoegde dat ik een paar vragen had omdat het geen gewone privé pagina is.
De vogel was echter meteen gevlogen en ik ben toen maar op z'n jan-boeren-fluitjes ermee aan de gang gegaan. Het is heel anders dan mijn privé pagina en ik kan niet vaststellen wat de aard van die pagina is.
FB heeft die pagina ook maar meteen gekoppeld aan de mijne wat ik erg irritant vind. Niet dat mijn gegevens nu zichtbaar zijn op de koor pagina (heb alles goed afgetimmerd) maar ik word meerdere malen per dag lastiggevallen door opdringerige mededelingen van FB met "tips" om meer likes en advertenties te genereren, ik "moet" van alles, terwijl wij helemaal die ambities niet hebben. Vooral sinds de Corona situatie heb ik natuurlijk ook niet echt iets te melden en dat vindt FB niet leuk.
Het gekke is dat ik nergens zie wat voor sóórt FB pagina die van het koor is.. band? Artiest? Community? Amusement? Hoe kun je dat zien? Ik zie alleen maar een lijstje van verschillende soorten pagina's. Als ik weet welke we hebben kan ik misschien iets instellen waardoor de opdringerigheden verminderen?
Ben al geen fan van FB (heb maar 14 contacten), deel niks etc... Zou willen dat ik die FB meldingen niet binnen mijn eigen FB binnen krijg bijvoorbeeld. Niemand anders binnen ons koor snapt echt veel van FB, ik ben dus niet de enige.
Het gaat om deze pagina, ik wil geen reclame maken hoor;-)

7 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.