Menu Zoek

Sociale media-club

17 april 2019
MarjoV Truus
80
51
Facebook, Instagram, Pinterest, Schoolbank, Twitter, What's App, YouTube, Skype, Facetime, SeniorWeb Clubs … met deze online diensten kunt u contacten onderhouden met bekenden, u in een hobby verdiepen of gelijkgestemden leren kennen. Hebt u vragen over bijvoorbeeld gebruik of privacy van de diensten, stel ze hier.
Verwijderen tijdlijnfoto's/berichten van Facebook
Geplaatst op 22 september 2020 om 20:13 door LouiseH

Ben in een opschoon bui en wil de meeste foto's van m'n tijdlijn verwijderen.
Heb de indruk dat de enige manier is "stuk voor stuk", of kun je er ook meerdere tegelijkertijd verwijderen?
Ik heb er in m'n Tijdlijn Album alleen al 223 :-(
Niet geschoten is altijd mis....

5 reacties
Positie Facebook Profielfoto
Geplaatst op 20 september 2020 om 11:19 door LouiseH

Sinds kort plaatst FB mijn profielfoto onderaan precies in het midden. Ik heb een hele map vol aardige zelfgemaakte op maat gemaakte omslagfoto's, maar de meeste kan ik nu beter in de prullenbak gooien. Ze zijn immers gemaakt voor een header met de profielfoto aan de linkerzijde.
Het is geen wereldprobleem, ik vind het gewoon irritant. FB brengt te pas en te onpas veranderingen aan... Er is voor zover ik weet geen mogelijkheid om helemaal geen profielfoto te plaatsen, een massief zwarte of witte cirkel zonder foto is nog lelijker.
Mocht iemand een slimme truc weten dan hoor ik dat graag ;-)
En zo niet... dan maak ik een achtergrond waarbij het niet uitmaakt waar de foto staat en neem afscheid van mijn verzameling huidige headers.
 

7 reacties
Twitter werkt niet meer
Geplaatst op 19 augustus 2020 om 16:30 door Geer80

Goedemiddag,
Ik heb van mijn probleem al eerder melding gemaakt op 11 juli j.l.
Ik denk dat ik een dikke maand geleden iets op Twitter erg fout gedaan heb. Het vervelende is dat ik niet weet wat. Of het zou moeten zijn dat ik onder een andere naam getracht heb om mijn account te herstellen wat niet lukte. De praktijk is in ieder geval dat ik niet meer op Twitter kan komen. Mijn account is geblokkeerd. Zou echter na 1 maand weer vrij gegeven worden. Tot op heden niets meer dan : "Oeps er ging iets fout" als enigste reaktie van Twitter maar ik kan absoluut niets meer doen. Twitter een mail gestuurd en ziehier hun antwoord.
Hello,
We received your appeal regarding your account. Please reply to this message and confirm that you have access to this email address. Once we receive your confirmation, we’ll review the information you provided and will respond as soon as possible.

We typically suspend accounts for violations of the Twitter Rules (https://twitter.com/rules) or Terms of Service (https://twitter.com/tos). Additionally, repeat violations may result in permanent account suspension.
Thanks,


Natuurlijk heb ik gereageerd op die e-mail. Tot 2 keer toe maar er gebeurd niets. Je kunt eenvoudiger De Nederlandse Bank overvallen dan in contact komen met mensen van Twitter want dat lukt van geen meter.
Wie kan mij helpen?? Overigens ik heb alle hulpmiddelen die Dirk Boom elders aanbeveelt al geprobeerd maar geen succes.

Bij voorbaat dank alvast,
Geer

2 reacties
Geen SMS van Twitter mbt verificatiecode bij inloggen
Geplaatst op 19 augustus 2020 om 11:52 door Marixius

Ik kan plots niet meer inloggen bij Twitter.
Bij het invoeren van gebruikersnaam, e-mailadres of mobiele nummer gevolgd door het juiste wachtwoord wordt wel mijn profielfoto en Twitteraccount getoond met de melding:
Bekijk de sms op je telefoon met het nummer dat eindigt op 96 en voer hieronder de verificatiecode in om in te loggen bij Twitter.
Echter, ik ontvang geen sms, terwijl mijn 06-nummer wel juist is ingevoerd.
Helaas beschik ik niet (meer) over een Back-up code.
Wachtwoord aanpassen en uitloggen op alle apparaten werkte wel, maar inloggen komt niet verder dan de vraag om de verificatiecode in te voeren. Maar daar stokt het dus omdat ik geen SMS van Twitter ontvang.
Ik heb al contact opgenomen met Twitter-ondersteuning, maar die reageert niet.
Op internet heb ik gevonden dat je GO zou moeten sms-en naar 40404, maar dat werkt ook niet (mislukt).
Iemand eerder met dit probleem te maken gehad?

6 reacties
Contacten in Skype definitief wissen
Geplaatst op 19 augustus 2020 om 10:05 door marijtje7

Beste helpers,
Na enige tijd heb ik Skype weer in gebruik. Er is toch wel wat veranderd. En de vaardigheid is een stuk minder. Het belangrijkste wat ik momenteel wil doen is enkele contacten verwijderen uit dit programma. En dat lukt maar niet. Wie wil mij helpen?

9 reacties
pagina facebook los koppelen van account
Geplaatst op 7 augustus 2020 om 09:47 door Jose52

Goedemorgen, ik heb vrij onverwachts mijn website en account over kunnen doen aan iemand. Nu wil ik even vragen hoe ik een pagina met dezelfde accountnaam als de website en die gekoppeld is aan mijn prive account op facebook, los kan koppelen zodat ik de pagina met de bijhorende account naam over kan doen aan die nieuwe eigenaar.
Echter zonder dat hij in mijn prive account kan komen.
Ik reageer misschien niet gelijk als iemand een antwoord schrijft want we ik ben vandaag niet altijd bereikbaar met internet.
Bedankt, José

2 reacties
Facebook Container voor Firefox
Geplaatst op 6 augustus 2020 om 11:52 door LouiseH

Op gevaar af dat ik een open deur intrap wil ik met degenen die Facebook gebruiken in de Firefox browser (ik gebruik niet de FB app) delen dat er een add on is die alle hinderlijke advertenties naast je FB pagina verwijdert. Ik ben er blij mee en ik zag dat er hoofdzakelijk heel positieve reviews zijn. Klik hier voor de info pagina
Waarschijnlijk ten overvloede: Ik werk met een iMac, maar volgens is hij ook voor Firefox op een Windows machine.

4 reacties
Twitter
Geplaatst op 11 juli 2020 om 11:59 door Geer80

Sinds een aantal weken kan ik Twitter niet meer gebruiken omdat dat geblokkeerd is. Ik heb nl 3 keer een verkeerd password ingegeven. Wat er verder is gebeurd op en met Twitter begrijp ik niet. Ik ben slechts een gebruiker met middelmatige kennis. Ik heb Twitter al een e-mail gestuurt maar dat lost niets op. Gisteren kreeg ik een e-mail van Twitter met de volgende inhoud.
Hello,
It has come to our attention that your Twitter account is in violation of the Twitter Rules, specifically the policy on Impersonation: https://support.twitter.com/articles/18366-impersonation-policy.
Impersonation is pretending to be another entity in order to deceive, and is strictly prohibited. This account has been suspended and will not be restored.
Thanks,
Twitter


Wat ik verder ook doe ik kan geen account meer aanmaken. Je moet hiervoor een telefoonnummer ingeven wat dan het antwoord geeft dat het nummer reeds in gebruik is. Kan ik Twitter nu nooit meer gebruiken of zijn er mogelijkheden een nieuw account aan te maken ? Ik hoor het graag.
Geer

1 reactie
blogger?
Geplaatst op 9 juli 2020 om 19:22 door Marsim
Ik heb mij aangemeld omdat ik hoop dat ik geholpen kan worden. binnenkort nemen wij een beslissing over een verhuizing van een groot eensgezinshuis naar een appartement. Deze verandering zou ik graag in een blog verwerken. Iemand die mij op weg kan helpen? Waar kan ik dat gratis doen? Zijn er al bloggers die mij tips kunnen geven? Dank voor de moeite.
 
1 reactie
Problemen met de OV Chipkaart
Geplaatst op 6 juli 2020 om 10:23 door Wil Gipman

Onlangs stapte ik in de bus en bij scannen van de OV kaart kwam de melding: het tegoed is te laag! Maar wist u dat het tegoed is te bekijken op ov-chipkaart.nl

6 reacties
Het berichtenarchief wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met documenten wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.
De lijst met leden wordt geladen. Een ogenblik geduld a.u.b.