Menu Zoek SeniorWeb 25 jaar

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Video-Club
Minder goede ervaringen met Pinnacle Studio 23
Geplaatst op 16 januari 2020 om 11:45 door frans koster

Laatst vroeg iemand in deze groep welke programma hij het beste kon kopen om films te bewerken.
Wij hebben met onze videogroep 12 leden samen Pinnacle 23 ultimate gekocht.
Hadden we dit maar niet gedaan Pinnacle 23 is een ramp.
We hebben dit programma gekocht 23 Augustus 2019 en nu 4,5 Maand later werkt het programma nog steeds niet goed.
Hierover steeds in contact geweest met Corel en eindelijk herkennen ze het probleem en geven toe dat er een programmeerfout in zit en ze doen hun best om het probleem op te lossen, dit was begin December en nu horen wij niets meer.
We zijn nu zover dat we contact op hebben genomen met het hoofdkantoor van Corel in Ottawa in Canada.
Dus mijn advies is koop GEEN Pinnacle 23 totdat het probleem is opgelost.
Groet Frans

8 reacties
HaWee zegt:

Als je de titel van je bericht veranderd van "Hallo" naar bv "Ervaringen met Pinnacle 23" (of evt zelfs "slechte ervaringen met Pinnacle 23" ) dan wordt het eerder gevonden door mensen die info zoeken.

16 januari 2020 om 13:04.
Niekie zegt:

Titel aangepast (mede beheerder Niek)

Niek

16 januari 2020 om 13:33.
avatar
Ex-lid zegt:

Als dan ook nog de correcte benaming van de software wordt gebruikt is het helemaal duidelijk.

16 januari 2020 om 16:29.
Willem-B zegt:

Als je ondertussen een alternatief zoekt kijk dan op de volgende link: https://alternativeto.net/software/pinnacle-studio/

16 januari 2020 om 22:41.
avatar
Ex-lid zegt:

Bij de link van Willem staan (te) veel alternatieven. Een beetje "allerhande". Het is beter om de recensies en beoordelingen van de experts te lezen en te bekijken. Met kleine variaties komen ze overwegend met nagenoeg gelijke oordelen!

17 januari 2020 om 17:55.
Willem-B zegt:

@Cinecor, waar kun je de recensies en beoordelingen van experts vinden en welk alternatief vind jij geschikt?
 

17 januari 2020 om 20:52.
avatar
Ex-lid zegt:

Als je aan videobewerking doet is veelvuldig gebruik van het internet onmisbaar. Daar vindt je namelijk alle informatie over software, tips, tutorials, enz. Ook dus de gevraagde recensies en beoordelingen. Heel belangrijk is daarbij dat je op de datum let van bepaalde informatie, want de ontwikkelingen gaan snel, heel snel. Hieronder heb ik drie willekeurige sites aangegeven die ik na wat zoeken tegenkwam en interessant en waardevol vind. Als ik afga op de informatie over de gratis software zou Hitfilm Express mijn persoonlijke favoriet zijn, gevolgd door Shortcut. Da Vinci Resolve is meer voor gevorderden (zelfs professionals gebruiken het). Vanwege de geweldige optie voor kleurcorrecties staat het op mijn montagePC, maar ik gebruik het weinig, omdat ik al zo'n 15 jaar werk met de pakketten van Adobe (Première Pro, Audition, Photoshop). Hieronder de bedoelde sites:
https://computertotaal.nl/artikelen/apps-software/dit-zijn-de-beste-programmas-voor-videobewerking/
https://webwereld.nl/how-to/software/11-gratis-video-edit-pakketten-3772521/
https://videobewerkingtips.nl/nieuws/3-gratis-videobewerking-programmas-voor-2019/

18 januari 2020 om 13:28.
Willem-B zegt:

Mooie bijdrage, Cinecor, daar kan Frans ook wat aan hebben.

18 januari 2020 om 17:37.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Video-Club?
Video-Club