SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Berichtdetails

Dit bericht is geplaatst in de: Windows-Club
Problematiek met Kaspersky
Geplaatst op 9 oktober 2015 om 03:40 door Herman1943

Goedendag,op 7 okt jl meldde ik dat Internet Explorer webpagina's blokkeerde naar de Favorieten mappen, en dat dit na mijn 'getest' aan Kaspersky Internet Security , mijn beschermer zou liggen. Niek meende dat de oorzaak bij Internet Explorer lag.Na verwijdering van Kaspersky heb ik nu BULLGUARD als proef. Alles perfect. Kaspersky gebeld en ja hoor, men gaf aan dat deze nieuwe 2016 serie veel problemen veroorzaakt vooral op W10 .Kortom ik blijf voorlopig maar bij W7 en installeer W10 pas als ook het rangschikken van webpagina's in W10 overzichtelijker is anders ga ik maar naar Mozilla Firefox bladwijzers.
Graag zou ik vernemen wat anderen denken over W10 betreffende het toevoegen van webpagina's en ordenen hiervan in Edge ? Ik vind dit een grote achteruitgang ten opzichte van Internet Explorer! Dank en groet.
Herman

3 reacties
Niekie zegt:

Op 7 okt. stelde Roe921 deze vraag.
Niek

9 oktober 2015 om 08:35.
Herman1943 zegt:

Dag Niko,
Ja mijn vraag lijkt opgelost,dus mijn dank voor de suggesties van vooral U Niko.
Ik zou graag iets terug doen om mijn dank te betuigen. Op dit moment lees ik een Duitse site omtrent het alom aanwezige gevaar van Lieden welken boosaardig bezig zijn middels het net om ons 'goeierds' te beroven. Graag zou ik deze link U Niko toesturen, helaas weet ik niet of U duitse tekst wel wil lezen? Ik ben grensbewoner en sta anders tenopzichte van duitsers dan velen in nederland, welken van duitsers niet gediend zijn.Eigenlijk jammer want deze site laat zien waarop men vooral dient te letten om niet beroofd te worden door PC Crims! Indien U toch dit artikel wilt lezen dan stuur mij Uw mail adres of legt U me uit hoe ik dit aan geinteresseerden van SeniorWeb kan overbrengen. En ja ik voeg deze duitse anti hackerwebsite middels IE11 aan Favorieten toe !Glimlach na deze problematiek van de laatste dagen met IE 11.

Groet. Herman

9 oktober 2015 om 09:56.
Niekie zegt:

Beste Roe921.
Mijn vaardigheid in de Engelse taal is goed, maar Duits niet zo. Bovendien lees ik elke dag 4 websites uit over alles wat met Hardware, software, internet, en digicrime te maken heeft.
Maar als je op mijn foto klikt kan je de link sturen.
Overigens als in dit een tikschermpje van een club van SW op het "schakelkettinkje" klikt kan je de link daar plaatsen en een naam geven.
Dan is tie hier voor iedereen te lezen.
Ik zou dat dan doen in de club Veiligheid.
Bedankt voor het terug melden en graag gedaan.

Niek

9 oktober 2015 om 15:12.

Wilt u zelf een vraag stellen in de Windows-Club?
Windows-Club