SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Open week SeniorWeb Leslocaties

vrijdag 26 januari 2018

Lenny Kuhr bij leslocatie EIndhovenBekijk in een SeniorWeb Leslocatie wat er online allemaal mogelijk is met uw hobby. Tijdens de open lesweek staan de deuren wagenwijd open voor leden en niet-leden.

Een hobby geeft veel plezier en voldoening. Internet voegt daar een dimensie aan toe. Daarom is het thema van de open lesweek bij de SeniorWeb Leslocaties 'Beleef uw hobby online'. Tot en met 28 januari ontdekt u op tal van locaties verspreid door heel het land hoe u online nog meer plezier aan uw hobby beleeft.

Visite
Donderdag werd de SeniorWeb Leslocatie Eindhoven verrast door een bezoek van Lenny -Visite- Kuhr. Zij ging aan de slag met haar passie muziek en wilde weten hoe je liedjes op kunt slaan in de cloud. Vrijwilliger Ria Bastiaanse liet het haar zien.

Leslocatie in de buurt
Zin gekregen om zelf aan de slag te gaan? Nog tot en met zondag kunt u bij verschillende leslocaties terecht. Kijk op de pagina van de open week welke leslocatie bij u in de buurt is.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.