SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Prijswinnaars Fotografiequiz bekend

woensdag 24 oktober 2018

Winnaars FotografiequizRuim 15.000 mensen testten in september hun kennis in de Fotografiequiz van SeniorWeb. Alle deelnemers maakten kans op mooie prijzen.

De hoofdprijs, een camerapakket met de Canon EOS 4000D ter waarde van 399 euro, is gewonnen door mevrouw Simons uit Montfort (Limburg). Zij is heel gelukkig met de prijs: ‘Wat leuk dat ik gewonnen heb! Ik ben er superblij mee. Deze prijs komt echt op het goede moment! Ik maak namelijk graag foto’s van mijn kinderen, maar ik had nog geen fototoestel. Vanaf nu kan ik met deze camera mooie foto’s maken!’

Onder alle deelnemers zijn verder nog een CEWE-waardebon voor fotoproducten ter waarde van 150 euro en een HP-printer ter waarde van 99 euro verloot. Winnaars daarvan zijn mevrouw Van Amesfoort uit Maarssen en mevrouw Loozekoot – Blom uit Utrecht. Alle drie de prijswinnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Doe ook de quiz

Hoewel u geen prijzen meer kunt winnen, is de quiz nog steeds beschikbaar op www.seniorweb.nl/fotografiequiz Als u de quiz hebt afgerond en uw e-mailadres achterlaat, ontvangt u per mail de checklist Fotografie met tips om de mooiste foto’s te maken.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.