SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Altijd een beroep kunnen doen op onze computerhulp? Word nu voordelig lid!

Meer informatie
Menu Zoek

Stel uzelf kandidaat voor de SeniorWeb Ledenraad

donderdag 5 juli 2018

Stel uzelf kandidaat voor de SeniorWeb LedenraadMeld u aan als kandidaat voor de ledenraad en denk mee over het reilen en zeilen van de vereniging.

Wilt u de organisatie SeniorWeb van binnenuit leren kennen? Mede de koers van de vereniging bepalen? Leuke contacten opdoen? Meld u dan vandaag nog aan voor de Ledenraad van SeniorWeb! 

Wat doet de SeniorWeb Ledenraad?

De Ledenraad vervult een aantal formele taken, waaronder het vaststellen van de begroting, het goedkeuren van de balans en de financiële jaarrekening en het vaststellen van de jaarlijkse ledenbijdrage.Via de Ledenraad kunnen gekozen leden van SeniorWeb meedenken ('sparren') en meebeslissen over de koers van de vereniging. De raad vormt een klankbord tussen leden, bestuur en directie, en behartigt het belang van leden. De ledenraad bestaat uit 35 personen. Per provincie worden minimaal 2 en maximaal 4 ledenraadsleden benoemd.

Aanmelden

We zoeken veel enthousiaste leden die zich kandidaat willen stellen. Meld u aan via de pagina seniorweb.nl/verkiezing Op die pagina vindt u ook meer informatie over de ledenraad.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.