SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Streamingdienst NLziet is vernieuwd

donderdag 26 oktober 2017

NLziet is vernieuwdVia NLziet kan voortaan worden ingeschakeld op lopende programma's bij de deelnemende omroepen.

NLziet is vernieuwd. Naast een nieuwe vormgeving zijn aan de streamingdienst nieuwigheden toegevoegd als live- en replay-televisie. Abonnees kunnen voortaan inschakelen op programma's die op dat moment op televisie zijn (live-televisie). De kijker kan ook het lopende programma vanaf het begin bekijken (replay-televisie). In beide gevallen moet de kijker wel de eventuele reclame tussendoor accepteren. Doorspoelen gaat niet. 

NLziet
NLziet is een samenwerking tussen de commerciële omroepen en de publieke omroep. Het maakt online tv-kijken mogelijk. Abonnees kunnen tal van programma's, films en series van NPO, RTL en SBS terugkijken tegen een maandelijks bedrag van 7,95 euro. NLziet kan gebruikt worden via de browser op de computer en laptop en via apps op de tablet en smartphone. Ook deze apps zijn vernieuwd.

Zenders
Uitzendingen van de volgende zenders maken deel uit van NLziet: NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5 en SBS9.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.