SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Update Office 2007 loopt mis

donderdag 14 september 2017

Office 2007 updateNa de laatste update van Office 2007 krijgen veel gebruikers het pakket in een vreemde taal terug. Draai in dat geval de update terug. Wij leggen uit hoe.

Een update voor Office 2007 laat de programma's uit dat pakket in de soep lopen. Na de update starten de Office-onderdelen, zoals Outlook, Word of Excel, in een willekeurige buitenlandse taal. En het is niet mogelijk deze instelling te wijzigen naar Nederlands. Voorlopig zit er niets anders op dan de bewuste update terug te draaien. Dat gaat op de volgende manier: 

 • Op Windows 7 gaat u naar Configuratiescherm > Programma’s > Programma's en onderdelen > Geïnstalleerde updates weergeven.
 • Op Windows 10 klikt u met de rechtermuisknop op Start > Zoeken.
 • Zoek op 'Configuratiescherm' en klik erop.
 • Ga naar Programma's > Een programma verwijderen > Geïnstalleerde updates weergeven.
 • Zoek in de lijst geïnstalleerde Office-updates naar nummer KB4011086.  Waarschijnlijk ziet u dat nummer tweemaal. Selecteer de laatst geïnstalleerde versie (gesorteerd op datum).
 • Klik op de knop Verwijderen. Herstart vervolgens de pc.

In sommige gevallen is update KB4011086 niet aanwezig terwijl het probleem wel optreedt. Verwijder in dat geval de update met nummer KB4011087.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

 • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
 • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
 • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

 • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
 • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
 • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.