SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Altijd een beroep kunnen doen op onze computerhulp? Word nu voordelig lid!

Meer informatie
Menu Zoek

Veel prijsverschil digitale voetbalzenders

dinsdag 7 augustus 2018

Veel prijsverschillen digitale sportzendersWie graag voetbalwedstrijden kijkt via de digitale televisie, moet daar de portemonnee voor trekken. De verschillende providers rekenen heel uiteenlopende bedragen voor de zenders.

De wedstrijden in de Eredivisie zijn komend seizoen opnieuw te zien via Fox Sports. Bij de meeste providers zit Fox Sports niet standaard in het pakket. Wie wil kijken, moet een aanvullend abonnement afsluiten. De kosten daarvan lopen erg uiteen. Ziggo is de duurste aanbieder, meldt de site Breedbandwinkel.nl. Bij Ziggo kosten alle sportzenders (Nederlandse en buitenlandse wedstrijden) 24,95 euro per maand, met een startaanbieding van 19,95 euro. Alleen Nederlandse wedstrijden kijken kost daar 17,95 euro per maand.

Goedkoopste aanbieder

De goedkoopste aanbieder is Online.nl. In het interactieve tv-pakket zitten alle drie de kanalen van de Eredivisie zonder extra kosten. Bij T-Mobile, Youfone en Delta is alleen het eerste kanaal inbegrepen, met de belangrijkste wedstrijden. Delta rekent hier vanaf 1 januari 2019 5 euro voor. Bij KPN en Telfort zijn de zenders gratis als men een abonnement heeft voor internet, televisie en de mobiele telefoon.

Bekijk al het nieuws
Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.  

Hoe werkt het? 
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:  

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op FacebookTwitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken 
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken: 

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van  Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken. 
Woordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.