Menu Zoek

Hans van Everdink

Hans van Everdink SeniorWeb-lid Lid sinds 2009 Roosendaal
In deze rubriek vertellen SeniorWeb-leden over hun lidmaatschap. Deze keer maakt u kennis met Hans van Everdink uit Roosendaal. Hij is sinds 2009 lid van SeniorWeb.
Hans van Everdink SeniorWeb-lid Lid sinds 2009 Roosendaal
Zit u wel eens in het donker op de iPad of iPhone? Schakel dan de donkere modus in om uw ogen rust te geven.

Wat voor digitale apparaten hebt u, en wat doet u er zoal mee?
Ik heb een computer, smartphone en iPad. Ik doe er van alles mee. Ik lees graag de wekelijkse nieuwsbrief van SeniorWeb. Die sla ik ook allemaal op in mapjes op mijn computer. Zo kan ik gemakkelijk digitale tips teruglezen. De iPad is makkelijk om er even bij te pakken. Ik heb verschillende apps en volg graag het wereldwijde nieuws op mijn iPad.

Waarom bent u destijds lid geworden van SeniorWeb?
SeniorWeb is een geweldige leidraad. Als ik iets niet snap op mijn computer, kan ik altijd bij SeniorWeb terecht voor tips en uitleg. Daarom ben ik al jarenlang lid!

Waar heeft SeniorWeb u echt mee geholpen?
Door de nieuwsbrieven van SeniorWeb blijf ik bij in de digitale wereld. SeniorWeb behandelt zoveel onderwerpen: veiligheid, accountbeheer, internetbankieren... Noem maar op! Ook Enter vind ik een waanzinnig blad. Ik steek er zoveel van op. Er staat gigantisch veel goede informatie in.

Hebt u nog een leuke tip?
Zit u wel eens in het donker op de iPad of iPhone? Schakel dan de donkere modus in. Want het felle witte licht is slecht voor je ogen. Daar krijg je slapeloosheid van. Schakel de donkere modus in om uw ogen rust te geven.

Van de redactie: zelf aan de slag met de donkere modus op de iPhone of iPad? Lees onze stap-voor-stapuitleg in het artikel ‘Donkere modus op iPhone en iPad’.

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook of Twitter en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook of Twitteren hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.
  • Klikt u op WhatsApp dan wordt een nieuwe tab geopend met een voorbeeld van het bericht wat u kunt gaan delen. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.