SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Jo van Dongen

Jo van Dongen SeniorWeb-lid Lid sinds 2006 Eindhoven
In deze rubriek vertellen SeniorWeb-leden over hun SeniorWeb-lidmaatschap. Maak kennis met Jo van Dongen uit Eindhoven.
Jo van Dongen SeniorWeb-lid Lid sinds 2006 Eindhoven
Gebruik de website 'Datum Onthouden' om herinneringen in te stellen voor verjaardagen!

Welke apparaten gebruikt u zoal?
Ik gebruik een laptop, met een usb-stick en een externe harde schijf. Die laatste gebruik ik om foto's op te zetten. Ik heb niet zoveel ruimte in huis, daarom bewaar ik mijn foto's digitaal.

Waar heeft SeniorWeb u echt mee geholpen, of wat hebt u van SeniorWeb geleerd?
PCHulp per Telefoon van SeniorWeb vind ik heel prettig. Want dan kan ik nog eens vragen om extra uitleg als ik iets niet begrijp! Ik heb eens een keer aan PCHulp de vraag gesteld hoe ik erachter kon komen wat er op het klembord op mijn laptop stond. Ik kreeg namelijk vaak de melding dat iets op het klembord werd gezet, maar ik begreep niet zo goed wat daarmee werd bedoeld. Een vrijwilliger van SeniorWeb had mij dat laten zien.

Hebt u nog een leuke tip, app of website die ook handig is voor andere leden?
'Datum onthouden' vind ik een heel mooie website. U kunt een tip krijgen als iemand jarig is. U kunt daarvoor aangeven wanneer u een herinnering een wilt krijgen. Op deze manier vergeet ik nooit meer een verjaardag van vrienden of familie. Dat zijn leuke dingen om te doen met de computer!

Delen via:
Wat betekenen deze knoppen?
Wat betekenen deze knoppen?
Sluiten

U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Hoe werkt het?
Klik op de knop van uw keuze om het item door te sturen of te delen:

  • Kiest u voor E-mail, dan opent uw e-mailprogramma met een berichtje waarin de link naar het artikel is opgenomen. Vul het e-mailadres van de geadresseerde in en verstuur de e-mail.
  • Klikt u op Facebook, Twitter of Google+ en bent u ingelogd bij het betreffende sociale netwerk dan wordt op uw profiel een link naar de pagina zichtbaar. Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen.
  • Klikt u op Facebook, Twitter of Google+ en hebt u géén account of u bent u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken. Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account.

De koppeling verbreken
U kunt de koppeling ook weer gemakkelijk verbreken:

  • Facebook: Als u op de Facebook-knop hebt geklikt, wordt deze grijs en u ziet in de linkerhoek een vinkje. Klik op het vinkje om de koppeling te verbreken.
  • Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Log in op de website van Twitter, ga met de muis op de betreffende tweet staan en klik op Verwijderen. Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet), dan blijven die berichtjes wel bestaan.
  • Google+: Als u op de Google+-knop hebt geklikt, wordt deze rood. Klik nogmaals op de knop om de koppeling te verbreken.