SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek
U bekijkt een pagina die niet langer door SeniorWeb wordt bijgewerkt. Mogelijk is de informatie verouderd of niet meer van toepassing.
Deze tip is gearchiveerd op: 15 mei 2018

App-tip: Moet ik rennen?

tip(6) Nee, natuurlijk gaat u niet rennen. Maar de app 'Moet ik rennen?' vertelt u wel waar uw trein, tram of bus zich bevindt.

De app met de olijke naam 'Moet Ik Rennen?', is wel degelijk serieus bedoeld. De app geeft de vertrektijden weer van uw trein, bus of ander ov-middel. En de app weet met behulp van GPS waar u zich bevindt. Op basis van die informatie vertelt de app of u de bus nog gaat halen. De app toont een grote klok die aftelt tot de tijd dat bijvoorbeeld de trein vertrekt. U ziet daarom hoeveel tijd u nog hebt. Bekende vertragingen worden in de app meegenomen. Moet u gaan rennen? Ach, er komt vast nog een trein. 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.