SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: NOS Teletekst

2205=teletekst Teletekst is vooral bekend van televisie. Maar ook op de telefoon of tablet kunt u het laatste nieuws, sportuitslagen, het weerbericht en meer raadplegen. Daarvoor is de app NOS Teletekst ontwikkeld.

Zodra de app is geïnstalleerd op uw apparaat, is Teletekst te raadplegen. Tik op de app om hem te starten. Eventueel verschijnt er een scherm met de vraag of u de NOS-app wilt downloaden. Wilt u dit, tik dan op Download de NOS-app. Wilt u dit niet, tik dan rechtsboven op het kruisje. Dit laatste doen wij. De app opent standaard met pagina 101, waar de laatste nieuwsberichten staan. Tik op een paginanummer achter de nieuwskoppen om het bericht te openen. Haal u vinger van het scherm wanneer het nieuwsbericht opent. Met de pijl linksboven in beeld keert u terug naar het overzicht.

Tikt u boven in beeld op het gedeelte met het paginanummer, dan verschijnt er een gedeelte om zelf een paginanummer te typen. Ook is het mogelijk om vanuit de 101-pagina te tikken op de rode, groene, gele of blauwe knop onderin beeld om de nieuwsoverzichten van binnenlands nieuws, sportnieuws, verkeersinformatie en het weer te openen.

NOS Teletekst - iPhone/iPad
NOS Teletekst - Android

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.