SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Photoshop Express

100316_ps_2 Photoshoppen voor nop. Doe met Photoshop Express handige fotobewerkingen op de tablet of smartphone.

Photoshop is een legendarische naam. Nog steeds de onbetwiste nummer één onder professionals als het gaat om foto's bewerken en retoucheren. Er is zelfs een staande uitdrukking uit voortgekomen. Als iets of iemand is gephotoshopt, staat dat voor dusdanige manipulatie van het beeld dat er weinig werkelijkheid overblijft.

Hoewel het softwarepakket nadrukkelijk bedoeld is voor fotoprofessionals, mikt de app Photoshop Express nadrukkelijk op de gewone gebruiker. Daarom is de app ook gratis. Photoshop Express snijdt uw foto's bij, draait ze, zet de horizon recht en verwijdert de beruchte rode (flits)ogen. Verder is de app voorzien van aanraakschuiven waarmee snel de belichting, de schaduwen en de helderheid aangepast kunnen worden. Evenals het contrast en de kleurverzadiging. Daarnaast bevat de app een aantal filters waarmee u snel uw foto's een professionele uitstraling geeft.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.