SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Primagaz EasyBlue

030615_app_Primagaz_1 Op de camping, de boot of in een buitenkeukentje. De blauwe gasfles van Primagaz is erbij. Een beetje wiegen om te voelen hoe vol die nog is, hoeft met deze app niet meer.

Hoeveel gas er nog in de fles zit en vervolgens inschatten hoelang je er nog mee kunt koken is verleden tijd met de app Primagaz EasyBlue. Tik de fles even aan en laat de smartphone of tablet meeluisteren. De app geeft een indicatie van de inhoud. Is de fles bijna leeg, dan kunt u in de app ook het dichtstbijzijnde verkooppunt opzoeken. De app is geschikt voor de iPad of iPhone (vanaf iOS 7) en Android-apparaten.

Hoe werkt het?030615_app_Primagaz_meting
De app meet de inhoud van het type EasyBlue met het gewicht van 5 tot 9,5 kilo. Selecteer eerst het gewicht en vervolgens de brander. De brander is het apparaat waar de gasfles op is aangesloten, bijvoorbeeld een koelkast of kooktoestel. Tik tot slot op Start meting en houd uw apparaat dicht bij de fles. Sla met een stevig voorwerp (denk aan een vork of BBQ-spatel) een keer tegen de fles, op de plek waar 'EasyBlue' staat. De slag moet goed hoorbaar zijn. Na de meting ziet u voor hoeveel procent de fles gevuld is en hoelang u er nog mee kunt doen als u de fles aangesloten laat op het type brander dat u hebt gekozen.

Extra's
De app is aangevuld met een paar leuke extra's. Zoals BBQ-recepten, -tips en verschillende radiostations voor een leuk muziekje tijdens het eten. Let er bij de radio op dat u wifi gebruikt, omdat u anders datakosten betaalt voor het afspelen van de muziek. Hoe u de gasfles veilig gebruikt, leest u bij de veiligheidstips. Allemaal te vinden in het menu wanneer u tikt op de drie lijnen linksboven.

Download de app Primagaz EasyBlue

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.