SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

App-tip: Rijksmuseum

tip(3) Ga op ontdekkingstocht door de kunstzalen met de Rijksmuseum-app.

Wie gewapend met de officiële app van 's lands beroemdste museum langs de imposante collectie van het Rijksmuseum loopt, ziet meer. Om te beginnen kunt u één van de tours lopen. Langs de bekende werken van de Gouden Eeuw bijvoorbeeld. Het touraanbod van de app is gelijk aan dat van de tours die te huur zijn bij de ingang van het museum. Onderweg worden tal van kunstwerken toegelicht. Het is dan ook erg leuk dat u tijdens uw museumbezoek in de app informatie kunt vinden over ruim 200 kunstwerken.

Hoewel niet alle functionaliteiten buiten het Rijksmuseum te gebruiken zijn, is het heel goed mogelijk de app thuis te gebruiken. Als voorbereiding op een museumbezoek bijvoorbeeld.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.