Zoeken
Menu Zoek

Blogtip: Natuur in focus

2403-natuur Natuur in Focus is het blog van onafhankelijk van elkaar werkende natuurfotografen. Samen houden ze u via de site op de hoogte van hun foto-activiteiten.

De natuur en natuurbeleving staat bij de fotografen van Natuur in Focus voorop. Dat is duidelijk te merken aan de berichten. Mooie natuurfoto’s en duidelijke beschrijvingen van wat de fotografen allemaal zijn tegengekomen op hun ‘expedities’.

Als u de foto’s beter wilt bekijken, kunt u ze aanklikken. De foto’s verschijnen dan groot in beeld. Rechtsboven in beeld staat een kruisje, klik daarop om terug te keren naar het blog.

Woordenboek
Home Sluiten
Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.