SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: boekenlichtje

tip(4) Gewone papieren boeken verlichten zoals die moderne e-readers? LightWedge regelt het.

De nieuwste e-readers zijn standaard voorzien van een lampje zodat u door kunt lezen in slecht verlichte situaties. Na zonsondergang op de camping bijvoorbeeld. Of in bed. Het licht maakt de pagina's zichtbaar, maar schijnt niet in uw gezicht. Heel prettig.

Maar wat als u helemaal geen zin hebt in een elektronisch boek? Voortaan kunt u rustig plaatsnemen naast al die e-readers met uw eigen papieren boek dat is voorzien van de LightWedge. Dit apparaat verlicht eveneens alleen de pagina en schijnt niet in de ogen. U kunt overal in het donker of slecht verlichte situaties lezen. 

De LightWedge is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 33,50 euro.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.