SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: Google Home

tip(3)

Googles nieuwe luidspreker is tevens uw nieuwe digitale assistent.

Google Home is een slimme draadloze luidspreker. En hij is heel slim. Want Google Home kan meer dan muziek afspelen. In het apparaat is de Google Assistent aanwezig. Dus stel Google Home gerust vragen als op welke dagen valt Kerstmis dit jaar of wat voor weer het wordt. Volgens Google zelf zijn er hele gesprekken met Home te voeren.

Verder kan met Google Home draadloos muziek worden afgespeeld die op uw computer smartphone of tablet te vinden is. Maar Home heeft ook rechtstreeks verbinding met diensten als YouTube Music, Spotify en Google Play Music. Dus vraag de Assistent gewoon of 'Hier aan de kust' van BLØF kan worden gespeeld en het knettert uit de speaker.

Google Home is sinds 4 november in de VS verkrijgbaar. Het is nog niet bekend wanneer het apparaat in Nederland te koop is, maar in elk geval nog wel voor het eind van het jaar. Google Home gaat naar verwachting ongeveer 130 euro kosten.

 

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.