SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: opslagruimte tablet of smartphone vergroten

hardeschijf Met een externe harde schijf voor uw tablet of smartphone, zit u nooit meer verlegen om opslagruimte.

De meeste mensen merken dat hun tablet of smartphone op een gegeven moment dichtslibt. U hoeft echt niet zoveel apps, muziek of films te gebruiken om het te ervaren. Daarom is een losse harde schijf die draadloos contact kan maken met uw apparaat geen overbodige luxe. Het bedrijf Seagate maakt al decennialang harde schijven.

Seagate externe harde schijfMet de Wireless Plus van Seagate haalt u 1 TB (=1.000 GB) opslagruimte in huis, dus daar kunt u aardig wat foto's, muziek, films en e-boeken op kwijt. En het mooie is dat hij oplaadbaar is. Met een volle accu kunt u de schijf zo'n tien uur gebruiken zonder dat er een stroomvoorziening in de buurt is. Dus u neemt hem gewoon mee onderweg en kijkt in de trein ontspannen een filmpje. De schijf is kleiner dan een vakantiefoto: hij meet 9 bij 13 cm en is 2 cm dik. Met tweeënhalve ons is hij ook lekker licht. Daarnaast heeft de Wireless Plus een snelle USB 3.0-aansluiting, dus als u een laptop of pc in huis hebt kunt u de schijf ook daar op aansluiten.

De Seagate Wireless Plus is geschikt voor zowel iPad/iPhone als Android. De reguliere prijs ligt rond de 150 euro. U vindt het apparaat onder meer bij MyCom.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.