SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Gadget-tip: opzetlenzen

tip(1) Met opzetlenzen wordt de smartphone een fototoestel dat alles aankan.

Een smartphone is meer dan een apparaat dat kan bellen, sms'en en internetten. Voor een foto draait het toestel zijn hand niet om. De huidige modellen hebben vaak een camera aan boord die minstens zo goed is als het gemiddelde compactcameramodel. Alleen de mogelijkheden blijven wat achter. Gelukkig verschijnen er steeds meer accessoires gericht op het cameragebruik van smartphones. Zoals opzetlenzen. Deze worden voor de standaardlensopening van de slimme telefoon geplaatst. Groothoek-, macro- en telelens, noem het maar op. Voor u er erg in hebt bent u uitsluitend nog aan het fotograferen met uw smartphone.

Opzetlenzen zijn op verschillende plekken verkrijgbaar. Voor alle modellen is wel een lens te vinden. Bij CameraNu.nl ziet u een voorbeeld voor de iPhone.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.