Menu Zoek

Tip: supersnel foto maken met Samsung Galaxy S6

0306-tip-foto maken

Een leuk fotomoment is vaak snel weer voorbij. Grijp uw kans als u iets leuks ziet gebeuren en maak razendsnel een foto met de Samsung Galaxy S6.

U hebt een bijzondere vogel gespot op uw tuinhekje. U pakt uw telefoon, voert uw ontgrendelcode in en opent de camera. Ai! De vogel is al gevlogen… letterlijk! Bij zulke situaties zou het fijn zijn als de camera in een handomdraai paraat is. Bij Samsung dachten ze dat blijkbaar ook, want er is een optie op de S6 waarbij de camera binnen twee tikken schietklaar is. Druk gewoon twee keer snel achter elkaar op de Startknop (knop in het midden) en de camera is klaar voor gebruik. U moet dit trouwens wel eerst even instellen:

  • Tik op de app Camera.
  • Tik op het pictogram van een tandwiel.
  • Sleep het schuifje achter 'Snel starten' naar rechts zodat de optie blauw wordt.

Als u nu tweemaal achter elkaar op de Startknop drukt, opent de camera. Ook vanaf het Vergrendelscherm is de camera trouwens snel op te starten. Rechtsonder in beeld staat het pictogram van de camera. Tik dit aan en houd uw vinger op het scherm. Een halve cirkel verschijnt om de camera heen. Versleep het pictogram buiten deze cirkel. De camera wordt actief en u kunt een foto maken.

Woordenboek
Home Sluiten
Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.