SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: 60ste Eredivisieseizoen van start

eredivisie-logo-gold

Het is zestig jaar geleden dat de Eredivisie zijn eerste editie beleefde. Vanaf 5 augustus gaat de hoogste voetbalcompetitie van Nederland weer van start met een splinternieuw seizoen.

Alle ins en outs van deze jubileumeditie zijn terug te vinden op de officiële site van de Eredivisie. Uitslagen, standen, informatie over clubs, maar ook statistieken van spelers, zoals wie had de meest succesvolle dribbels of de meeste doelpogingen, zijn hier nooit verder dan een muisklik.

Verder biedt de site toegang tot de ticketverkoop voor de wedstrijden van alle voetbalclubs uit de Eredivsie. Zo kunt u eenvoudig een kaartje bestellen voor een wedstrijd van uw favoriete club. Denkt u heel veel van het spelletje te weten, dan kunt u deelnemen aan het voetbalspel Profcoach. Hiermee stelt u een team samen van spelers die in de Eredivisie spelen en neemt u het op tegen andere voetbalkenners.

Wijzigingen spelregels
Met ingang van het nieuwe seizoen zijn ook enkele spelregelwijzigingen doorgevoerd. Zo hoeft een aftrap niet meer naar voren te worden genomen en is een overtreding binnen het strafschopgebied niet meer automatisch een rode kaart. Alle nieuwe regels, en ook de bestaande, zijn op de site te vinden in het online spelregelboek.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.