SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Bezuinigen.nl

0401-besparen

Na de dure decembermaand beginnen veel mensen het nieuwe jaar met bezuinigen. Even wat minder uitgeven om meer ruimte in de portemonnee te scheppen.

Op de website Bezuinigen.nl vindt u allerlei handige tips die helpen om minder uit te geven. Op de homepage staan de nieuwste artikelen. Klik er eentje aan om hem helemaal te lezen. In de linkerbalk staan allerlei onderwerpen, zoals 'Huishouden', 'Korting' en 'Huis'. Die links leiden naar rubrieken waar artikelen over het genoemde onderwerp staan.

Op de site vindt u ook links naar andere sites, zoals Opzeggen.net - een site die helpt bij het opzeggen van abonnementen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.