SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: eerlijke bankwijzer

2312-geld Wat gebeurt er met uw spaargeld? Bekijk via de Eerlijke Bankwijzer hoe uw bank scoort op het gebied van mensenrechten, bonussen, dierenwelzijn, klimaat en investeringen in wapenhandel.

De Eerlijke bankwijzer is een informatie site die de Nederlandse banken langs de meetlat legt op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke investeringen. De site heeft verschillende hoofdonderdelen. Bij 'thema's' vindt u informatie in verschillende rubrieken zoals die over mensenrechten, dierenwelzijn en natuur.

Bij 'Overzicht scores' ziet u in een overzicht aan de hand van groene, oranje of rode gezichtjes hoe goed de banken scoren op de verschillende thema's. Bij 'Banken vergelijken' kunt u twee banken naast elkaar zetten om te kijken hoe ze een bepaald thema invullen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.