SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Eetmeter

0901-voedingscentrum Veel mensen hebben als goed voornemen om beter op hun eten te letten. Misschien wat afvallen of gezonder eten. Op de site van het Voedingscentrum kunt u een Eetmeter invullen. Dan ziet u meteen of uw voedingspatroon in orde is.

De Eetmeter is een eetdagboek op internet waarin u dagelijks kunt invullen wat u eet en drinkt. De site laat zien of u voldoende voedingsstoffen en energie binnenkrijgt. U kunt de Eetmeter gratis gebruiken, net als andere adviesprogramma's van het centrum.

Om van start te gaan maakt u een account aan met een inlognaam en een wachtwoord. Daarmee kunt u voortaan inloggen. Het zorgt ervoor dat uw gegevens goed beveiligd zijn. Met de adviezen van het Voedingscentrum kunt u uw dagelijkse eetpatroon onder de loep nemen en eventueel aanpassen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.