SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: foto’s bewerken met Pixlr

2408-pixlr

Via de site Pixl bewerkt u foto's eenvoudig online.

Mensen die graag zelfgemaakte digitale foto's bewerken, gebruiken daar vaak allerlei programma's voor. Het gratis programma Picasa wordt niet meer ondersteund, dus wie het populaire programma niet (meer) heeft, moet een alternatief zoeken. Photoshop is dan erg duur. Een goed alternatief voor op de pc is de online fotobewerker Pixlr.

Flash inschakelen
Deze gratis dienst is in het Nederlands te gebruiken. Er zit wel een 'maar' aan. Namelijk: de site gebruikt Flash, een hulpprogramma dat in een aantal internetprogramma's meestal staat uitgeschakeld. Dan ziet u een foutmelding. Voor Chrome vindt u op de site van Google hoe u Flash inschakelt. Uitleg voor andere veelgebruikte browsers zoals Firefox en Edge vindt u ook op deze site.

Pixlr is bedoeld voor mensen die al wat basiskennis hebben van fotobewerking. Er zitten tientallen opties op om uw foto's te verfraaien. Niet voor niets is Pixlr de populairste site voor online fotobewerking.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.