SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: Google Reizen

tip1

Eropuit met Google Reizen. Ontdek zelf die bijzondere plekken op aarde.

De zoekgigant zelf prijst Google Reizen als volgt aan: 'Ontdek de wereld met Google Maps. Ga op ontdekkingstocht en reis rond de wereld vanuit uw luie stoel.' Daarmee bedoelen ze niet dat Google Maps u de hele wereld over helpt met hun handige kaarten. Nee Google Reizen is bedoeld om u bijzondere plaatsen op aarde te laten ontdekken. Het neemt u mee naar die bijzondere plekken en toont er boeiende reportages over. Naast de bekende Street View vindt u hier ook foto's, filmpjes en verhalen. Allemaal bedoeld om de plaatsen tot leven te brengen.

Momenteel kunt u op ontdekkingsreis langs drieëntwintig bijzondere plekken. Waaronder het Amazonebekken in Brazilië, het tempelcomplex Angkor Wat in Cambodja, het hoogste gebouw de Burj Khalifa in de Verenigde Arabische Emiraten, de Grand Canyon in de VS, het Great Barrier Reef in Australië en Venetië in Italië. 

Op ontdekkingsreis gaan was nog nooit zo gemakkelijk als met Google Reizen.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.