SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: kliekjes worden lekkere gerechten

groente_transparant1(1)

Elk jaar gooien we per persoon vijftig kilo voedsel weg. Vaak omdat we niet weten wat we er nog mee moeten maken. De website Kliekipedia biedt uitkomst.

De boeren, supermarkten, horeca en consumenten gooien allemaal voedsel weg. Nederland gooit in totaal jaarlijks zelfs tussen de 1,7 en 2,6 miljard kilo voedsel weg. Ruim 14 procent van alle etenswaren die we kopen, gaat ongebruikt de prullenbak in. De site Kliekipedia.nl biedt informatie, inspiratie, tips en recepten om verspilling terug te dringen. Ook zijn er video's te vinden van bekende Nederlanders, zoals Anita Witzier, die laten zien hoe zij met kliekjes omgaan.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.