SeniorWeb logo

Niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. We adviseren u over te stappen op een andere browser.

In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.

Menu Zoek

Surftip: online virusmuseum

1902-virus

In de begintijd van internet waren computervirussen veel simpeler dan die van nu. In het nieuwe Malware Museum op internet neemt u een kijkje bij de virussen van vroeger.

Het Malware Museum op internet bezoeken is ongevaarlijk. Op de site zijn allerlei virussen en andere digitaal gespuis verzameld. Door te klikken op een plaatje bij de naam van het virus, ziet u er meer informatie over. De informatie is in het Engels, maar dat maakt de site niet minder interessant.

Demonstratie
Via een afspeelknop ziet u een demonstratie van hoe het virus te werk ging. Dat doet knullig aan vergeleken met de moderne techniek. Met de terugknop van uw internetprogramma gaat u weer naar het overzicht.

Onschadelijk
Het leuke is dat u de werking en het effect van elk virus kunt bekijken, zonder de computer kwaad te doen. De slechte onderdelen van de virussen zijn er namelijk uitgehaald voordat ze in het museum werden gezet.

Woordenboek
Home Sluiten
SeniorWeb Computerwoordenboek

Zoekt u de betekenis van een computerterm? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.
Naar een woord zoeken kan ook. Typ het woord in de zoekbalk met de tekst ‘Zoek hier in het woordenboek’ en klik of tik op Zoeken.

De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan. Mist u een woord? Stuur een e-mail naar redactie@seniorweb.nl. Hartelijk dank voor uw medewerking.